“Hyggelig lunch”

Vurdert som nr. 27 av 176 Restauranter i Platanias
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Middag, Reservasjoner
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Middag, Reservasjoner
Anmeldt 12. august 2022 via mobile enheter

God lunch og hyggelig betjening i koselige omgivelser👍 vi spise hvitløksbrød og 2 ulike salater. De var smakfulle og gode

Dato for besøk: august 2022
Takk, 202kjetilb
Avrofiliton, Ιδιοκτήτης på Avrofiliton, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2022

Thank you !!!

Anmeldt 19. juni 2022 via mobile enheter

Utrolig koselig restaurant. Her får du god følelsen. Maten er god, får ikke full pott da den kunne vært krydret mer, men all over bra.
God restaurant å besøke ol du er i nærheten, kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: juni 2022
7  Takk, monicabellucci123
Anmeldt 6. oktober 2021 via mobile enheter

Nydelig hjemmelaget gresk mat på sitt beste! Mannen i familien er kokk, og lar seg ikke lett imponere, men fra vi spiste «kleftiko» her første kvelden var vi solgt. Vi spiste moussaka, og grillet fisk og fem årigen koste seg med både hamburger og pizza og nydelig hvitløksbrød. På en ukes ferie valgte vi altså å dra hit hele tre ganger på grunn av den nydelige maten. Ekstra pluss for søt papegøye som plystret til oss, og veldig hyggelig servering. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, eliseding
Avrofiliton, Ιδιοκτήτης på Avrofiliton, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2021

Dear family,we are so happy that you enjoyed our food and our restaurant .We hope see you again in your next holidays in Crete in the future.

Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

Har igjennom mange ferier spist mange måltider på Avrofiliton. Føler seg alltid hjertelig velkommen av kjempehyggelig personell. Maten på Avrofiliton er alltid av topp kvalitet. Vi går ditt alltid med venner. Alle er alltid kjempefornøyd med maten og servicen de får. Det som er et godt signal på det er at når de kommer tilbake til Platanias har de alle mange middager på Avrofiliton. Maten og den gode service tar vi med oss inn i den kalde vinteren hjemme. Da vet vi neste sommer er det den samme gode servicen og maten på Avrofiliton! Det er en god motivasjon å komme igjennom vinteren med.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 613j_rna
Avrofiliton, Ιδιοκτήτης på Avrofiliton, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2021

We are so happy when people from all over the world are coming back and looking for us.That means a lot about food and service .The team of Avrofiliton would like to thank you

Anmeldt 25. oktober 2019 via mobile enheter

Beste Classic biff jeg har spist. Servitørene var veldig proffe og hyggelige. Vertskapet gikk rundt ved bordene og slo av en prat

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, 342helges
Avrofiliton, Ιδιοκτήτης på Avrofiliton, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2019

We are happy that you enjoyed our food and service. Thank you very much. May be see you another time.

Reisende som så på Avrofiliton, så også på

Platanias, Chania fylke
Platanias, Chania fylke

Har du vært i Avrofiliton? Del dine erfaringer!