“Elsket dette stedet.”

Vurdert som nr. 26 av 177 Restauranter i Platanias
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 3. juli 2023

Nydelig mat og fantastisk kundeservice. God atmosfære og stemning. Vi bestilte en stor rett for 4+ med forretter og stort fat med grillet kjøtt til hovedrett. Vi var 5 stk og det var masse mat igjen. Nydelige mennesker som driver og jobber der. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, marieam82
Aurofiliton Platanias, Ιδιοκτήτης på Avrofiliton, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2023

Thank you for your nice review and hope to see you again next time you will be in Platanias.

Anmeldt 15. juni 2023 via mobile enheter

Bestilte gyros, og fikk en stor tallerken med gyros, pomfri, pitabrød og tsatziki. God og mye mat! Servicen var bra, men gyrosen kunne vært stekt litt mindre.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Hedda S

Thank you for coming in our place .

Anmeldt 11. juni 2023 via mobile enheter

Nydelig mat og god servise. Vi vender alltid tilbake hit når vi ferierer på Kreta. Anbefales. På det varmeste. Vi gleder oss til neste besøk.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Solvår O
Anmeldt 9. februar 2023 via mobile enheter

Veldig koselig restaurant med god atmosfære og nydelig mat. Flott og hyggelig vertskap, anbefales på det varmeste.

Takk, mayelink2021
Avrofiliton, Ιδιοκτήτης på Avrofiliton, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. februar 2023

Thank you so much for your nice comments we hope to see you again soon😍

Anmeldt 31. august 2022 via mobile enheter

Spiste lunsj her. Rause porsjoner med nydelig hjemmelaget mat i et fint lokale med god atmosfære. God service også! Kommer tilbake mens jeg er her

Dato for besøk: august 2022
Takk, Knutsdatter
Avrofiliton, Ιδιοκτήτης på Avrofiliton, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2022

Thank you so much.

Reisende som så på Avrofiliton, så også på

Platanias, Chania fylke
Platanias, Chania fylke

Har du vært i Avrofiliton? Del dine erfaringer!