“Nydelig utsikt, mat og service!”
Anmeldelse av Sunset

Sunset
Vurdert som nr. 55 av 177 Restauranter i Platanias
Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

Vi fikk bord med nydelig utsikt. Koselig, familiedrevet restaurant og vi opplevde veldig god service. Maten var også veldig god, greske retter. Anbefaler et besøk hit!

Dato for besøk: august 2022
Takk, TuriS42
Popi K, Ιδιοκτήτης på Sunset, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2022

Thank you very much!!!

Anmeldt 28. juni 2022 via mobile enheter

Vi fikk høre om denne restauranten fra noen andre norske turister. Restauranten befinner seg i høyden i Platanias, og gir dermed en ekstrem fin utsikt over byen og mot solnedgangen. Denne restauranten er derfor verdt å spise på, bare for utsikten sin del. Vi ankom i 19-tiden og fikk dermed en av de beste plassene på restauranten for å kunne observere solnedgangen. Man må altså komme relativt tidlig for å få gode plasser, og da kan det være småtungt å gå opp til restauranten i stekende sol.
Det virker som om restauranten er familiedrevet med servitører og ansatte i alle aldre fra familien. Dette gjør at serveringen kan ta litt lengre tid pga. få ansatte. Vi synes imidlertid at det gjør restauranten litt ekstra romantisk og koselig som familiedrevet med en såpass fin utsikt mot solnedgangen. Derfor vil vi egentlig gi restauranten 5 poeng for utsikt og lokale.
Når det kommer til mat, så bestilte vi sopp fylt med grønnsaker og ost til forrett, noe som var veldig godt. Deretter bestilte vi grill mix for 2. Grill mixen var lekker å se på, men smakte som en helt alminnelig grill mix som man får på hvilken som helst restaurant på Kreta. Noe av kjøttet var litt tørt. Til dessert bestilte vi vafler med vaniljeis og sjokolade. Dette var en veldig hjemmelaget dessert, som jeg enkelt kunne ha laget hjemme. Desserten var altså ikke spektakulær, men smakte selvfølgelig godt. Maten på restauranten får 3,5 poeng fra oss, noe som gir en total på 4 poeng for restauranten.
Det er uansett verdt å ta turen til restauranten for å observere en romantisk solnedgang i høyden over Platanias.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Magnus A
Popi K, Ιδιοκτήτης på Sunset, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2022

Τhank you very much we try to be better!!!

Anmeldt 25. mai 2022 via mobile enheter

God mat og fin utsikt. Spiste tradisjonell gresk mat. Hyggelig betjening og god service. Restauranten kan oppleves som gjemt da det ikke er noen innkastere (postitivt).

Dato for besøk: mai 2022
Takk, knottisse
Popi K, Ιδιοκτήτης på Sunset, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2022

Thank you very much we hope to see you again!

Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Vi var to familier som besøkte restauranten i går 13. juli. Hadde en fantastisk fin opplevelse; deilig mat (Kleftiko, små forretter, husets vin) og i tillegg til en nydelig utsikt og en jordnær, dyktig og hyggelig restauranteier var dette en særdeles positiv opplevelse. Kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, 844ronnyj
Popi K, Ιδιοκτήτης på Sunset, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2021

Thank you very much!!We hope to see you again!!!

Anmeldt 22. september 2019

Vi besøkte Sunset restaurant ein fin septemberkveld og vi fekk eit veldig godt måltid med god drikke. Hyggeleg familerestaurant.

Dato for besøk: september 2019
3  Takk, GuttormOeye
Meander65214478138, Ιδιοκτήτης på Sunset, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2019

Thank you very very much!!!

Reisende som så på Sunset, så også på

Har du vært i Sunset? Del dine erfaringer!