“Elendig service”

Kjøkken: Gresk, Steakhouse, Bar, Kafé
God for: Familier med barn, Vakker utsikt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 7. august 2022 via mobile enheter

Kald mat, feil på regningen, bestilte 1/2 liter øl fikk 0,33 som de mente var 1/2 liter, bestilte husets vin fikk en dyr vin i fra vinkartet uten å spørre, uhøflige kelnere som var mest opptatt av å skåle med raki

Takk, GunvorNG

Anmeldt 5. august 2022

Dette er ett sted vi er hver eneste gang vi er her i Platanias. Her er det fantastisk service og utrolig god mat. Her føler vi oss alltid velkommen.. hyggelig betjening og servicen er på topp.

Takk, HenningGronlien
Anmeldt 5. august 2022 via mobile enheter

Et av høydepunktene og et sted vi besøker hver gang vi er i Platanias😊 føler oss alltid velkommen og godt ivaretatt!

Takk, M6764HRmonikah
Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

Fikk ikke menyer til hele følget, måtte spørre etter en god stund om vi kunne få flere menyer(7 personer, fikk bare to menyer) etter en stund fikk vi lov til å bestille. Forretten ble ikke levert til bordet, den måtte etterspørres nå hoved retten var halvspist. Spurte pent om å få ketchup til barnas mat. Da fikk vi beskjed om at det hadde di, men at ketchup var kun for ansatte. Regnet med at det var en spøk, men vi måtte spørre to ganger til før vi fikk ketchup. Maten var smakløs ikke verdt pengene. Total opplevelsen med å ta med familien på restaurant bør ikke gjøres her.
Observerte at flere bord måtte vente på mat og drikke. Enkelte bord hadde ventet så lenge på maten at de bare forlot resturanten uten å betale, siden de bare hadde fått drikke servert på bordet. Hold dere unna denne plassen

1  Takk, Compass143993
Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

Møkkete stoler, høy musikk som grenser til pub. Når Ølen kom ble den servert i kjøkkenglass og var ikke kald. Bestilte også stor cola, det hadde de ikke så den kom i 2 stk små glass.
Når solen gikk ned ble det tent 100 stk spotter i taket som hadde hvit/blått lys.

Anbefaler ikke på noen som helst måte dette!

1  Takk, DanielAHagen

Reisende som så på Karma Restaurant, så også på

Har du vært i Karma Restaurant? Del dine erfaringer!