Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prøver en annen neste gang ”
Anmeldelse av Astrea Cafe Restaurant

Astrea Cafe Restaurant
Vurdert som nr. 17 av 162 Restauranter i Platanias
Prisklasse: USD 6 - USD 25
Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

Ble lokket til denne restauranten for å se solnedgangen. Fakta er at solen var på andre siden og ikke vises fra denne restauranten. Pen utsikt likevel. Sitter igjen med inntrykket masete sted. For de som liker tull og tøys, støy og fokus på alkohol er dette stedet. Grei mat, men forventet mer. Syns ikke noe om at ansatte drikker på jobb.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Gullfuglen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (780)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 780 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2021

Maten smakte godt selv om bruchettaen var litt bløt og tilbehøret til laksen var gulrøtter som knapt nok var kokt og hva har pommes frites å gjøre i en slik rett. Jeg hadde bord ved inngangspartiet og selv om kelnerne sprang forbi hele tiden hadde jeg på følelsen av at jeg ble glemt bort. Det tok lang tid å få bestilt mat, jeg fikk dessert-meny, men ingen kom og spurte hva jeg ville ha. Det er et høyt støynivå, kelnerne snakker ikke til hverandre, de roper. Beklager, men det blir ikke flere besøk her.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, BFL2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Kjempe flott sted med betjening som trives på jobben og gir av seg selv.
God mat til akseptable priser og mye gratis attåt. Vi kommer tilbake neste år.

Dato for besøk: august 2020
Takk, thorg658
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Best på service , god på mat.. flott lokalet og utsikt ... vi følte oss som kongelige på denne restauranten.... fantastisk anbefaler og reservere bord for best utsikt

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Rune Tidemann A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. november 2019 via mobile enheter

Vart Shanghais ved Christian bar i hovedgata, gratis transport til ønsket tid om kvelden. Ein fantastisk restaurant,der me fekk masse god mat og oppmerksomhet.Mange dyktige medarbeidere som lager ei veldig god atmosfære der du føler deg i sentrum, sjølv om det er veldig mange gjester. Dei serverer ein fantastisk mat.
Kan anbefale på det varmeste :-)

Dato for besøk: september 2019
Takk, Sverre M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Astrea Cafe Restaurant, så også på

Platanias, Chania fylke
 
Platanias, Chania fylke
 

Har du vært i Astrea Cafe Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.