“Himmelsk 🥰”

Kjøkken: Gresk, Bar, Kafé
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost
Anmeldt 31. august 2022 via mobile enheter

Stoppet her før middag og fikk et bord ut i gaten som var flott. Hyggelig betjening, god øl mm, de var raske med servering. Det var så bra at vi gikk tilbake å tok desserten der etter middagen og det var vi klase for. Den var himmelsk 🥰 Dette stedet er å anbefale, så gå ikke glipp av dette stedet.

Dato for besøk: august 2022
Takk, espentveter

Anmeldt 24. juni 2022

Her er en av vår favoritt plass hvs man vil ha en rolig stune, eller ett lite mellom måltid. Eller frokost. Sannsynligvis byens beste Mohjjto

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 434aghad
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Vært her 3 ganger nå i ferien og drukket coctails. Kan anbefales på det sterkeste. Veldig gode frozen coctails

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Lill Katrin S
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Vi liker cocktails som er blandet korrekt, her får du det! Du får frisk frukt på bordet som snacks. Rolig atmosfære👍

Dato for besøk: juli 2019
Takk, iBergen
Anmeldt 17. juni 2019

En hyggelig opplevelse midt i sentrum. Vi spiste ikke her men stoppet innom ved flere anledninger for noe godt å drikke. Gode drinker til fornuftige priser. Hyggelig betjening og luftig lokale. Her blir det også vist sport på TV innerst i lokalet. Anbefales.

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, 434aghad

Reisende som så på Incontro Cafe, så også på

Har du vært i Incontro Cafe? Del dine erfaringer!