“For en plass!”

Vurdert som nr. 39 av 174 Restauranter i Platanias
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Gresk
Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Etter at vi oppdaget Stamna, spiste vi nesten alle våre middager her i løpet av våre to uker i Platanias. Med sin nydelige mat (der «Lamb in oven» ble en favoritt), sitt svært hyggelige personale både i restauranten og på kjøkkenet - samt et trivelig miljø - er Stamna en restaurant som anbefales på det sterkeste.
Vi håper å være tilbake ved vårt reserverte stambord neste år!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Farfaren
Mariana K, General Manager på Stamna Taverna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2022

Thank you very much!!!!

Anmeldt 25. juni 2022 via mobile enheter

Etter å ha observert mye folk på restauranten kvelden før, bestemte vi oss for å prøve restauranten. Og det ble vellykket!
Vi ble hilst hyggelig velkommen, og etter at vi hadde startet måltidet med vår sedvanlige ouzo kom kveldens høydepunkt - maten! Både min kones gryte med langtidskokt kjøtt - og ikke minst min kleftiko - smakte nydelig. Og oppfølgingen fra servitøren vår var eksemplarisk.
Hit kommer vi helt sikkert tilbake under vårt opphold i Platanias!

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, Farfaren
Passport24066443071, General Manager på Stamna Taverna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2022

Hello. Thank you very much for your review!!

Anmeldt 30. mai 2022

Fin plass å ta med ungene. Tilpasser bestillingen til barns. Dagens stifado smakte utmerket! Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, MarkusFosseli
Anmeldt 22. mai 2022

Vi spiste lunch to dager på dette stedet. Første dag spiste vi gyros med tilbehør og dette var veldig godt. Den neste gangen spiste vi omelett og den kan ikke anbefales, veldig tørr og tildels svidd.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, SiwSJ
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Spiste lunsj. Meget god pita gyros og gresk salat. God service og hyggelig personalet. Var her for 2 år siden også. Like bra som sist :-)k

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Johsom

Reisende som så på Stamna Taverna, så også på

Har du vært i Stamna Taverna? Del dine erfaringer!