“Vente vente..”

Fortreffelighetsbevis
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 18. august 2022 via mobile enheter

Lang ventetid på mat, og en halvtime venting på betalingsterminal. Pizzaen var god, men all ventingen trekker ned. Ellers ett hyggelig sted.

Takk, Bernt O

Anmeldt 10. august 2022 via mobile enheter

Denne plassen altså. En litt skjult perle midt i smørøyet av Platanias. Helt tilfeldig fant vi denne plassen på tripadvisor.
Her stod det ingen innkaster, bare et diskre stativ med menyen på.
Vi hadde lyst på pizza i dag og tok sjangsen.
3 bestilte pizza og en hamburger fra barnemenyen.
Som pizza elsker må jeg si at dette er den beste pizzaen jeg har smakt på platanias.
Og den hamburgeren fra barnemenyen som mitt barn ikke klarte å spise opp. Den måtte jeg jo smake på, for den så god ut.
En smakseksplosjon i munnen. Har ikke smakt så god hamburger heller her i platanias.
Har du ikke vært her, da må du prøve den.

Takk, slipsbergen
Anmeldt 10. august 2022 via mobile enheter

Besøkte denne koselige restauranten i kveld etter å ha lest gode anmeldelser på tripadvisor.
Vi bestilte 1 hamburger fra barnemeny samt 3 pizza. Beste pizzaen vi har smakt i Platanias! Har spist pizza på forskjellige restauranter de siste par ukene, men her var den absolutt best. Til og med barneburgeren var nydelig! Tydelig at de tilbereder burgerkjøttet selv med div gode ingredienser. Imponerende.
Hyggelig personale også.
Har booket oss et bord her til vår siste kveld.

Takk, tonjev934
Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

Fortsatt den beste pizza i Platanias.
Endelig tilbake etter 3 år, samme hyggelige eier med et stort hjerte for barn. Herlig og rask service og den beste pizza. Spiste pizza Margarita, pizza Carbonara og pizza pruscuttio. Suverent! Raki og dessert på huset til slutt. ANBEFALES!

Takk, Elin K
Anmeldt 11. juli 2022

utrolig god italiensk pizza og store gode salater. Avocadosalaten må prøves. Flott service, Restauranten ligger høyt med utsikt over hovedgaten og utover.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Cruiser787962

Reisende som så på Barbas Thomas, så også på

Platanias, Chania fylke

Har du vært i Barbas Thomas? Del dine erfaringer!