Tilbyr glutenfrie alternativer, spiste en god pasta carbonara. Har litt å gå på når det kommer til service.
19–23 av 509 anmeldelser
Vi var to damer som tilfeldigvis havnet her en kveld. Vi valgte lammecarré etter anbefaling fra servitøren, det var det beste måltidet vi har spist på lenge, kjempegod vin og topp service vi kommer tilbake
Besøkte Platea på vår Kreta- tur i oktober. God mat, spesielt Sovlaki imponerte. Mye og god garnityr. God og proff service.
Kvelden startet litt trått med en ikke alt for hyggelig servitør. Vi ønsket å bestille en liten øl, men det var ikke mulig da de bare hadde store. Servitøren himlet med øynene og var ikke så behjelpelig.
Men når det skal sies så var maten veldig bra her og derfor så blir det 4 prikker alikevel. Men servicen må opp mange hakk fremover.
Nydelig mat, flotte omgivelser og fantastisk service,- servitør Marian spesielt. Vært her syv ganger og kommer garantert tilbake. Anbefales på det varmeste!