“Anbefales”

Oscar Restaurant
Vurdert som nr. 97 av 173 Restauranter i Platanias
Kjøkken: Gresk
Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Nydelig mat. Store porsjoner. Hyggelig personale. Koselig takterrasse. Rimelig mat. Stor meny. Vår favoritt i Platanias!

Takk, Meander574840

Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Vi besøkte restauranten to ganger. Første gang med god service, veldig god biff. Andre gangen skulle vi prøve signatur burgeren deres. En skulle lete lenge dor å få finne den karamelliserte løken og salaten . Kjøttet var veldig godt. Servicen var svak. Det tok lang tid før kelneren kom. Det tok veldig lang tid før vi fikk vann og vin. Så gikk det veldig kort tid før maten kom. Deretter veldig lang tid før vi fikk regningen og enda lengre tid før vi fikk betale. Skal du på Oscar må du sitte i 3 etasje, mye bedre service og bestill biff. Den er en nytelse.

Takk, Petter G
Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Flott utsikt fra takterrassen hvor vi var heldige å få bord. Nydelige spareribs, stor porsjon, svært god strawberry daquiry of topp service. Vi kan anbefale denne restauranten til alle som vil ha en romantisk og smakfull middag.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, atler517
Anmeldt 13. oktober 2019

Bestilte grillkjøttmiddag for 2. Fikk den stoooore haugen med mat. Helt nydelig.
Det var jo bare rett over gaten for hotellet. Fin start på ferien.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Paul K
Anmeldt 8. oktober 2019

Me bestilte 3 retter, og ingen av dei var gode. Personalet var ok. Eit stort minus er at det er lov å røyke i heile lokalet, me sat i n under tak, og der det det og nokon som kjedelige, det ødela for alt. Me ville kpmma oss vekk snarast mulig. Positivt at me fekk kake og is som takk for besøket,derfor 2 stjerner i stadenfor 1 stjerne. Men me kjem ikkje igjen.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Xtrail2019

Reisende som så på Oscar Restaurant, så også på

Har du vært i Oscar Restaurant? Del dine erfaringer!