Runlor
Strand og basseng
0.4 km fra Hotel Erato
Se flere hoteller i Platanias
Anmeldt 26. september 2022

Vi reiste med Ving. 2 roms standart leilighet uten utsikt.
Vi reiste sammen med et annet par, og fikk rom på hver vår side av hotellet. Rett over gangen for hverandre.
Vi hadde veranda rett ut i gate, men det var en stille og rolig gate så det var helt ok. Så havet fra verandaen, dog litt langt unna.

Hotellet ligger perfekt til. Kort vei til fin strand,( ligger jo praktisk talt på stranda for de som har leilighet i andre enden av hotellet enn det vi hadde) og enda kortere til hovedvei, med butikker og restauranter .
Supermarked rett opp i gata. Busstopp et lite stykke lenger unna, men ikke langt.

Stor deilig leilighet. AC( som var inkl oss som reiste charter) i stue og på soverom som virket helt perfekt.
Harde senger, men vi fikk overmadrasser dag to, og det hjalp masse.
Veldig hyggelig betjening i resepsjon, som gjorde alt de kunne for å glede oss.

Lite upraktisk kjøkken, men duger til frokostlaging.
Kaffetrakter, mikro, vannkoker, stekepanne og et par kjeler.

Stranden var finere enn forventet. Litt brådypt, så kanskje ikke så fin for de minste
barna. Småstenet grunn.
Vi opplevde en del bølger , og to dager med rødt flagg. Dette er visst ganske typisk i september. Bedre tidligere på sommeren.

Vi betalte 8 euro for to senger og parasoll.

Spiste ofte lunsj på strandbar/restauranten. God mat og store porsjoner. Det vanket både raki, ouzo og frukt etter hvert måltid.

Det var et lite bassengområde med noen få senger

Romtips: Velg rom med havutsikt
Dato for oppholdet: september 2022
Takk, Synmel
Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Dette hotellet har den beste restauranten du kan tenke deg🥰 vi bodde på dette hotellet og spiste lunsj her hver dag, noe som var verdt det! De har så mye forskjellig på menyen, alt fra gresk til pasta, pizza, sandwicher og de største og beste salatene🥗❤️ porsjonene må virkelig skrytes av, for her får du mat som virkelig er verdt pengene, ikke er det så dyrt heller!☺️i tillegg har de ferskpresset juice som de lager på bestilling, der vi prøvde alle de hadde å by på✨ 🍓🥭utsikten må også skrytes av, for her er det rett ved stranda som gjør at det er lett å ta seg et deilig bad i både bassenget og havet etterpå!💦🌼betjeningen var superhyggelig og vi fikk alltid tilbudt raki, ouzo, vaniljeis og melon etter maten (on the house😄) om du bor på dette hotellet er det et «must» å prøve denne restauranten, og om du bor på et hotell i nærheten må du også ta deg en tur⭐️🤩kommer til å savne de ansatte og den beste maten Platanias har å by på!😍😋

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Helene M
Anmeldt 14. september 2019 via mobile enheter

Utsikt rett i en tørr hage med mur og lager. Bare verandadør på soverommet i 1. Etg så føles ikke trygt å lufte og aircondition koster 10 euro pr. Dag.. mildt sagt skuffende, til en pris langt over mye annet vi har betalt i Europa.

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, reisemamma
Anmeldt 20. august 2019

Anbefales på det varmeste! Fine og rene rom. Hyggelig betjenning.
Strandbar/Restaurant er veldig bra. De som jobber her gjør sitt ytterste for at vi skal ha en fantastisk ferie og opplevelse. Maten er god og omgivelsene rolige. Pluss for 16 års grense.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, spinningtiger
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Ferierte her i 2 uker med 2 ungdommer. Flott beliggenhet mellom hovedgaten og stranden. Siden det er 16 års aldersgrense er bassengområdet veldig rolig. Strandrestaurant med veldig god mat, spesielt den hjemmelagde pizzaen. Utrolig bra renhold på hele anlegget under hele oppholdet. Hotellet ligger i enden av hovedgaten i Platanias med mange gode restauranter i nærheten.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Expedition407602