Gourmet204
Dato for oppholdet: juli 2018
Theodora S, Γενικός ΔιευθυντήςIndigo Mare, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 30. mai 2019
Kjære gjest,
Vi vil gjerne takke deg så mye for å ta litt tid til å vurdere vår Indigo Mare og skrive oss også en fin anmeldelse. Vi er så glade for å lese at vi oppnådde å oppfylle de fleste forventningene dine, det er Indigo Mares felles mål. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Med vennlig hilsen,
Utendørsbasseng
Se flere hoteller i Platanias
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Veldig bra familiehotell.
God service, bra renhold, bor omtrent på stranden, god mat og særdeles sentralt.
Stille og rolig, perfekt for familier!

Fint svømmebasseng, og muligheter for billiard og bordtennis i kjelleren.
Vask av tøy kan leveres i resepsjonen (10 Euro), og det er en matbutikk rett på utsiden av hotellet. Er man glad i å jogge, kan det anbefales å jogge langs stranden i retning Chania, eventuelt langs fortauet i retning Kissamos.

Kan varmt anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, 844ronnyj
Dora S, Γενικός Διευθυντής på Indigo Mare, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2018

Kjære Mr Ronny,
Vi vil gjerne takke for at du tok deg tid til å skrive oss en anmeldelse. Vi er veldig glade for å høre at vi oppnådde å oppfylle dine forventninger. Det vil være en glede for oss å ønske deg velkommen en gang til på hotellet vårt.
Med beste ønsker,
Theodora Skarkala

Anmeldt 20. februar 2017

Har reist til Indigomare 15 ganger siden jeg var 2 år gammel. Fantastisk atmosfære, nydelig område og ligger på stranden. Ansatte er greie, men kan sosialisere enda mer med gjestene. Tidligere ansatte har vært veldig flinke til dette! Rommene er fine, sengene kan oppleves som litt harde for noen men jeg plages ikke av det. Helt grei restaurant.

Romtips: Rom 117 er nærmest stranda og basseng.
Takk, Pernille M
Siamitros2016, Manager på Indigo Mare, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2017

Takk for dine gode kommentarer om oppholdet ditt på hotellet vårt
Vårt mål er alltid å forbedre tjenesten og produktene som tilbys til våre gjester, og vi tar godt imot ethvert forslag fra vår gjest som bidrar til denne forbedringen
Vi håper å se deg igjen på vårt hotell.

Anmeldt 12. september 2016 via mobile enheter

Hotellet og omgivelsene er bra. Kjempe hyggelig betjening.
Et stort aber er Air conditon er ikke med i prisen. Det koster 7€ i døgnet. I Apollos brosjyre står det at hotellet har air conditon, men ikke at vi måtte betale for det. Dette er ikke hotellet sin feil men APOLLO. Skam dere.

Dato for oppholdet: september 2016
2  Takk, Jens R
Siamitros2016, General Manager på Indigo Mare, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2016

Dear Madame/Sir
Thank you for your positive comments regarding your stay in Indigo Mare Hotel!

Regarding the extra charge for the A/C we wish to inform you that from the coming season will be included into the rates of Apollo too

We hope to see you again in our hotel.

Sincerely yours

Anmeldt 27. august 2016 via mobile enheter

Pga. dobbeltbooking måtte vi bo 3 av 7 netter på et annet hotell. Dette ble vi ikke varslet om før vi skulle sjekke inn. Vi fikk ikke noe redusert pris for dette. Personalet i resepsjonen var i tillegg frekk og lite behjelpelig. Må si dette ga en demper på hele ferien vår.

Takk, klaffo
Siamitros2016, General Manager på Indigo Mare, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2016

We sincerely apologize for your inconvenience but the responsibility for the double-booking was of your travel agency, which had no oral, or written confirmation for the reservation of your room in our hotel!
The hotel although it was not responsible for this fact, wanting to compensate you for the inconvenience your stay -in property right next to you 3 days; offered free your drinks during dinner throughout your stay
Yours sincerely
Yannis Siamitros

Anmeldt 5. august 2016 via mobile enheter

Veldig ålreit sted, selv om skuffelsen var til stede ved ankomst. Men skyldes mer at Apollo "overselger" det litt. Etter en stund var skuffelsen over. Hotellet og beliggenheten selger seg selv. Lite basseng, men det holder fordi hotellet er lite med få gjester. Minus for solsenger og plass ved bassenget. Og at du da må betale ekstra for senger på hotellets strandområde er ikke så bra synes jeg. Rommene er normal gresk standard, pluss for god plass på verandaen. Vi bodde på toroms. WiFi fungerer svært dårlig. Stranden er bra, litt brådypt og ikke veldig interessant med snorkling. Opplevde veldig store bølger hele uka som gjorde at ungene valgte bassenget. Men der legger vi skylden på værgudene. Underholdingsrommene for barna er vel ikke det beste salgspoenget her. Nå høres jeg negativ ut, men velger å gi hotellet høy score alikevel fordi det er rent og pent, ligger veldig fint til ved stranden samtidig som det er sentralt midt i Platanias. Fra hotellet har du gangavstand til alt du trenger. Butikker, restauranter, barer, utleie av biler, vannscooter, tilbud om forskjellige vannleker osv. Så konklusjon er at etter en uke vi kjempefornøyde og kommer gjerne tilbake. Skuffelsen er i mine øyne Apollo som jeg føler overselger det litt....

Takk, tommyk170
Siamitros2016, General Manager på Indigo Mare, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2016

Dear Madame/Sir, We wish to thank you for your good comments! It is a fundamental rule of the administration of our hotel tο take very seriously in consideration all the comments and suggestions of the guests in order to improve all the services offered for the benefit of the other guests to come.