“Tregt og smakløst”

Kjøkken: Gresk, Italiensk, Steakhouse, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 16. august 2022 via mobile enheter

Etter gode vurderinger ga vi denne plassen en sjanse, men du verden så skuffende!!
Alt tar utrolig lang tid, og hadde det ikke vært for at de setter frem salt så hadde first price nudler uten krydder vært mer spennende. Nei fysj, styr unna for alt det er verdt 👎🏼

Dato for besøk: august 2022
Takk, kimk180

1923 av 628 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2022 via mobile enheter

Denne restauranten har fyldig meny. Noe for både barn og voksen og enhver smak. Vi vil særlig nevne pita gyros med kylling, kyllingfilet med Mythos-saus og pastarettene. Alle er våre favoritter. Til forrett bør man prøve saganaki cheese. Restauranten har både ute-og inne-arealer. Betjeningen er hyggelig og ønsker å gi deg god service på en vennlig og folkelig måte. Hvis du ikke tåler en norsk vits på gresk-norsk og tenker at « tullete kommentarer» er uprofesjonelt, skal du ikke gå hit, men da går du glipp av en meget god middag. Vi har vært her mange ganger i løpet av de siste årene og kommer gjerne igjen. Verdt et besøk!

Dato for besøk: august 2022
Takk, eirunnb
Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Veldig god restaurant. Spise biff som var veldig mør. Veldig bra service. De har egenprodusert vin som var veldig god. En av de beste i Platanias.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Petter G
Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Koselig restaurant med fin og stille bakgård🌿 med meget hyggelige ansatte som kunne godt norsk som var gøy for oss norske!☺️🇳🇴 veldig god og variert meny med gode drinker ved siden av og fikk gratis dessert 😋🍰

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Helene M
Anmeldt 31. mai 2022

Billig og bra. Store porsjoner, rolig atmosfære og artige servitører. Litt borte fra veien, veldig behagelig.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Menirt98

Reisende som så på Mythos Restaurant, så også på

Har du vært i Mythos Restaurant? Del dine erfaringer!