“Fin restaurant med kul utforming og fin utsikt, men litt lang ventetid på maten ☀️”

La Gondola - Italiano Ristorante
Vurdert som nr. 99 av 174 Restauranter i Platanias
Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Fin italiensk restaurant med fin utsikt siden man satt høyt oppe, og mye god italiensk mat å velge i mellom😋❤️ det eneste som trakk ned var at det var en god del ventetid på maten, opp mot en time for oss, og det er mye i forhold til de andre greske restaurantene vi har vært på😅🙈 men alt i alt, superfin restaurant om du har lyst på noe italiensk mens du er her☺️

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Helene M

Anmeldt 1. juli 2022 via mobile enheter

Vi var i et følge på 20 personer. Maten kom raskt etter bestilling, og smakte helt nydelig. Vi spiste både pizza og spagetti, alle var fornøyd med maten. Vi kommer gjerne igjen 😊

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, eliski
Anmeldt 15. juni 2022

Kaller seg italiensk pizzarestaurant, men var så langt fra det som det gikk an. Bunnen tror vi hadde vært bra, men fyllet var ikke bra! Betjening med noe å snakke i på øret. Virket mer opptatt av det enn oss gjester. Klage blei avfeid med at det var det som sto på menyen.
Ikke å anbefale - var der for noen år siden og da var alt bra.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Reidar-Folke
Anmeldt 10. juni 2022

Dårlig service, fikk ikke meny før man hadde takket ja til både vann og en bolle med tørt brød. Sjefen for restauranten skrøt av hjemmelaget pasta og pizza fra pizzaovn ute i restauranten. Servitørene løp rundt med radio på øret, og sto ved siden av bordet vårt og fulgte med på oss under hele måltidet noe som var forstyrrende. Når maten kom var det en av de verste pizzaene jeg noen gang har blitt servert og kunne sammenlignes med en frossenpizza, noe som er skuffende når man kommer på restaurant. Generelt var det rare matkombinasjoner med ting som ikke hører til i en pizza og lasagne, som ikke hører til på det italienske kjøkken. Prislappen på det hele var ikke av det billigste slaget heller, så man forventet mer. Spiste to pizzastykker, og det hele var en stor skuffelse. Anbefales ikke!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 585marena
Anmeldt 25. mai 2022

Vi hadde gledet oss til middag på italiensk restaurant, men ble veldig skuffet. Ved mottagelsen nede på gateplan var det ikke måte på skryt av hjemmelaget pasta og vi vet ikke hva. Vi lot oss lure og dro opp og satte oss. Servitørene sprang rundt og snakka i ørepropper og oppførte seg så viktige at man skulle tro de var livvakter til en viss kar. Oss hadde de knapt tid til å snakke med eller gi service til. Pastatretten med sjømat smakte gammelt og oppigjenvarmet, helt elendig. Pasta Carbonara var så kvalmende og dårlig at vi har ikke opplevd maken. I rasende fart kom en kelner og spurte om maten smakte. Og før vi rakk å svare, var det det tommel opp hos ham for så å springe videre. Det er verdt å nevne at der var lie folk, så det var ingen grunn for servitørene å springe rundt, de virka skittviktige. Vi klagde på maten. men noe kompensasjon var ikke tema. nei, styr unna, der finns mange andre gode alternativ for å spise et godt måltid!

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, 88Berit88

Reisende som så på La Gondola - Italiano Ristorante, så også på

Platanias, Chania fylke
Platanias, Chania fylke

Har du vært i La Gondola - Italiano Ristorante? Del dine erfaringer!