“Kjempegod calzone”

La Gondola - Italiano Ristorante
Vurdert som nr. 99 av 176 Restauranter i Platanias
Anmeldt 8. juni 2023

Vi var veldig fornøyd med all maten vi fikk. Nydelig calzone og deilig dessert. Hyggelige omgivelser. Noe stressede kelnere, men smilende og hyggelige. Vært her før og kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Freedom43463399680

Anmeldt 16. august 2022 via mobile enheter

Ikke den beste service, for mange servitører med øretelefoner som sprang rundt hverandre i restauranten og sto nesten over gjestene. Pizzaen var grei, men italiensk? Usikker.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Tone B
Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Fin italiensk restaurant med fin utsikt siden man satt høyt oppe, og mye god italiensk mat å velge i mellom😋❤️ det eneste som trakk ned var at det var en god del ventetid på maten, opp mot en time for oss, og det er mye i forhold til de andre greske restaurantene vi har vært på😅🙈 men alt i alt, superfin restaurant om du har lyst på noe italiensk mens du er her☺️

Takk, Helene M
Anmeldt 1. juli 2022 via mobile enheter

Vi var i et følge på 20 personer. Maten kom raskt etter bestilling, og smakte helt nydelig. Vi spiste både pizza og spagetti, alle var fornøyd med maten. Vi kommer gjerne igjen 😊

1  Takk, eliski
Anmeldt 15. juni 2022

Kaller seg italiensk pizzarestaurant, men var så langt fra det som det gikk an. Bunnen tror vi hadde vært bra, men fyllet var ikke bra! Betjening med noe å snakke i på øret. Virket mer opptatt av det enn oss gjester. Klage blei avfeid med at det var det som sto på menyen.
Ikke å anbefale - var der for noen år siden og da var alt bra.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Reidar-Folke

Reisende som så på La Gondola - Italiano Ristorante, så også på

Platanias, Chania fylke
Platanias, Chania fylke

Har du vært i La Gondola - Italiano Ristorante? Del dine erfaringer!