“Rørt ved hjertet”

Ioannis Kafenagogeio
Vurdert som nr. 2 av 176 Restauranter i Platanias
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 22. mai 2023 via mobile enheter

Altså, denne restauranten, familien som driver den og maten de serverer - rører deg ved hjertet.
Maten er enkel, men porsjonene er store! En forrett holder fint for 2-4 personer.
Vi bestilte til hovedrett biff da vi begge er biff elskere. Og vi var skjønt enige om at dette må være den beste biffen vi noen sinne har smakt. Så mør og saftig, med nydelig kjøttsmak. Den ble servert med pommesfrites og en kålsalat som minnet om coleslaw.
De var rause med kjøttstykket også! Jeg hadde ikke sjans til å spise opp min hovedrett!
Etter middagen fikk vi servert raki og is på huset.
Meget vennlig og gjestfri familie! Sønnen vår snakket hele taxituren tilbake til hotellet om hun snille damen som ga han to is og godteri❤️
Takk for matopplevelsen og gjestfriheten!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, 534ceciliet

Anmeldt 4. mai 2023 via mobile enheter

Mat laget fra hjertet. Nydelig Ioannis salat med kål. Åpent kjøkken. Perfekte retter som tilberedes med sjel. Egne marinader til biffen og pommes frites lages som riflet store potetflak👌

Dato for besøk: mai 2023
Takk, 2anneliv
Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Den beste maten vi har spist i Kolymbari, fantatisk biff, god salat, saftig pizza og de beste hvitløksbrødan vi har spist i ferien.
Rause porsjona og fin pris.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Sigve T
Anmeldt 19. juli 2021

Vi var hos Ioannis og Georgia første gang i 2017. Tilbake i 2019 og nå i 2021. Det er alltid nydelig mat og skjønne, godhjerta mennesker som jobber der. De har holdt på i 20 år nå. Besøk dem! Du får alltid noe ekstra, i form av en liten forrett, store porsjoner til meget gode priser, og en liten dessert og en klunk med Raki etter middag.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, GuroKreppene
Anmeldt 28. september 2019

Vi droppet inn for lunch og det var en strålende ide, her var de hyggelige og maten var enestående, fikk gratis forrett og gratis is til dessert, maten var veldig god

Dato for besøk: september 2019
5  Takk, tomas h

Reisende som så på Ioannis Kafenagogeio, så også på

Platanias, Chania fylke

Har du vært i Ioannis Kafenagogeio? Del dine erfaringer!