Pluss:
Hotellet har store og romslige rom, med det en trenger av kjøkkenutstyr.
Velfungerende luftkondisjonering, og en grei veranda med utsikt fikk vi.
Bra basseng og god mat på bassengbaren.
Busstopp og taxisentral rett utenfor døren. Hotellet har et eget lite marked der en finner de meste en trenger. Ferske bakervarer hver dag. Har også svenske og norske produkter (riktig nok en del dyrere enn lokale varer).
Bilutleie på hotellet, med godt og variert utvalg.
"Shoppingsenter" vegg i vegg med hotellet, med flere småbutikker og egen bar. Fikk også gratis velkomstdrink her.
Minus:
Knallharde senger.
Fryktelig dårlig wifi - faller ut hele tiden. Aksesspunktet sto rett utenfor inngangsdøren til leiligheten, men det hjelpte tydligvis ikke.
Hotellet bærer preg av å være gammelt, og deler av det er veldig slitt. Gammel kjøkkenkrok.
Badet trekker veldig ned, med veldig smalt badekar til å dusje i. Her må en passe på for å ikke falle. Smal glassvegg som ikke holder vannet unna golvet. Også en del vannskader rundt døren til badet.
Toalettet bråker noe voldsomt.
Vær forsiktig med å få matrester på gulvet - fikk en sti av maur som koste seg godt. Etter at vi fjernet dette, så vi ikke mer til maur.
Stranden har flotte utleiesolsenger til €3 dag. Er også enklere gratissenger.
Selve stranden til å bade i, var ikke noe særlig. Grov sand som en synker langt ned i og mye søppel i sjøen.
Oppsummering:
Dette er et helt greit hotell med romslige rom. Vi har kost oss på ferie, men det at det reklameres med 4 stjerner og har så dårlig bad trekker mye ned. Wifi'en ble et stort irritasjonsmoment når en prøver å jobbe litt inn i mellom.
Vi hadde et roms leilighet, ser ut til at to roms har bedre standard.