Per A
Dato for oppholdet: oktober 2018
Kostas S, MarketingEpsilon Hotel Apartments, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. nov. 2018
Dear guest,
We would like to thank you for staying in Epsilon Ammades, member of Esperia Group, and also for sharing your experience from here. We are very happy to hear that you enjoyed your stay here and we hope that we will see you again in the future!

Kostas, Marketing Department of Esperia Group
2.0 km fra Epsilon Hotel Apartments
1.0 km fra Epsilon Hotel Apartments
Se flere hoteller i Faliraki
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Fantstisk beliggenhet, god service og et kvalitetssted. Her har du alt på et sted, med kjøpesenter på hotellet og gå-avstand til Faliraki by. Trekker ned litt på stengt aircondition fra 14.Oktober ( dagen vi ankom ) og noe sukkermaur på rommet.

Vi slet også litt med ene renholderen etter å ha klaget et par ganger på maur, og fått rommet sprayet. Hun så stygt på oss hver gang hun så oss mot slutten, og fulgte oss gjerne et par runder rundt bare for å se hva vi holdt på med.

Veldig fine solmuligheter, med hele fire valg av solsenger alt fra 0,- til 6,- euro for en hel dag. Greit basseng, og ikke minst for et vakkert hav kun 10 meter å gå fra bassengområde. Krystallklart vann, gode temperaturer.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, colinfossengen
EsperiaSocial, Public Relations Manager på Epsilon Hotel Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2019

Dear Valued Guest,

Thank you very much for taking the time to review Ammades Epsilon Appartments.
We are thrilled to know that you truly enjoyed the accommodations and facilities of our beautiful property, as well as the crystal clear waters of our beach!
It is extremely important for us that each and every one of our guests has a relaxing and memorable time here and we are pleased to know that our efforts are succeeded.

It will be a great pleasure to welcome you back this year and repeat success!
Warm Regards,
Dona Giourga
Guest Services & Marketing Ass. Mgr

Anmeldt 27. september 2018 via mobile enheter

Fint hotell, med hyggelige ansatte. Vi hadde toroms leilighet med sjøutsikt, å var veldig fornøyd! Flott strandområde, med gode solsenger. Eneste vi ikke var fornøyd med, var wifi. Det var ikke brukende.

Takk, elinmael
Kostas S, Marketing på Epsilon Hotel Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2018

Dear guest,
We would like to thank you for your preference and for your review. We appreciate every comment from our guests as we want everyone to enjoy their time here and your feedback help us in our effort to always try to improve what we offer to our guests. We wish that we will see you again in the future!

Kostas , Marketing Department of Esperia Group

Anmeldt 14. september 2018 via mobile enheter

Stort og romslig rom (1-roms leilighet) med det man trenger. Badet var heller så som så. Må dusje i badekar og har ellers preg av lite vedlikehold. Grei størrelse på balkong og flott havutsikt. God mat på restauranten ved bassenget. Stranda var vi ikke så glad i. Det er en blanding av rullestein og grov sand. Skikkelig irriterende å få i slippersen. Ellers er det ganske fort dypt og er masse store steiner i vannet. Ikke barnevennelig.
Kort taxitur til Faleraki for å finne andre restauranter.

Takk, stian s

Dear Guest,

We thank you so much for your review posted and are delighted to read that overall you had a nice stay with us.
Following our dedication to guest satisfaction, which is our number one priority, we strongly believe that our guests’ reviews and comments are the most successful tool in order to improve our services and fulfill each need to the highest level.
We do hope to have the pleasure to welcome you again soon at the Ammades Epsilon Apartments.

Dona Giourga Guest Services & Marketing Ass, Mgr

Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Pluss:

Hotellet har store og romslige rom, med det en trenger av kjøkkenutstyr.
Velfungerende luftkondisjonering, og en grei veranda med utsikt fikk vi.
Bra basseng og god mat på bassengbaren.

Busstopp og taxisentral rett utenfor døren. Hotellet har et eget lite marked der en finner de meste en trenger. Ferske bakervarer hver dag. Har også svenske og norske produkter (riktig nok en del dyrere enn lokale varer).
Bilutleie på hotellet, med godt og variert utvalg.
"Shoppingsenter" vegg i vegg med hotellet, med flere småbutikker og egen bar. Fikk også gratis velkomstdrink her.

Minus:

Knallharde senger.

Fryktelig dårlig wifi - faller ut hele tiden. Aksesspunktet sto rett utenfor inngangsdøren til leiligheten, men det hjelpte tydligvis ikke.

Hotellet bærer preg av å være gammelt, og deler av det er veldig slitt. Gammel kjøkkenkrok.
Badet trekker veldig ned, med veldig smalt badekar til å dusje i. Her må en passe på for å ikke falle. Smal glassvegg som ikke holder vannet unna golvet. Også en del vannskader rundt døren til badet.
Toalettet bråker noe voldsomt.

Vær forsiktig med å få matrester på gulvet - fikk en sti av maur som koste seg godt. Etter at vi fjernet dette, så vi ikke mer til maur.

Stranden har flotte utleiesolsenger til €3 dag. Er også enklere gratissenger.
Selve stranden til å bade i, var ikke noe særlig. Grov sand som en synker langt ned i og mye søppel i sjøen.

Oppsummering:
Dette er et helt greit hotell med romslige rom. Vi har kost oss på ferie, men det at det reklameres med 4 stjerner og har så dårlig bad trekker mye ned. Wifi'en ble et stort irritasjonsmoment når en prøver å jobbe litt inn i mellom.

Vi hadde et roms leilighet, ser ut til at to roms har bedre standard.

1  Takk, Mads-Erik F

Dear Guest,

While we note with pleasure that you seemed to enjoy your overall stay.
The comments you highlighted are certainly a cause of concern on our part and we have been addressing them with the respective department heads.
Your feedback is extremely important to us.
We very much hope that should your future travel plans call for a trip to Rhodes that you might perhaps consider giving us another chance to restore your faith in our hotel.
Kindest Regards,
Dona Giourga
Guest Resvices & Marketing Ass. Mgr

Anmeldt 4. september 2018 via mobile enheter

Herlige og store rom med flott havutsikt.
God mat og herlig beach bar🥂
Flott plass for å pleie kjærligheten og nyte livet😍🥂
service innstilt personal, hjelpsomme og hyggelige. Rent og pent
På stranden er det flotte solsenger, parasoller og musikk som blir spilt fra Strandbaren.
God mat og romslige porsjoner 🥗🥪

Takk, Cathrine H
Kostas S, Marketing på Epsilon Hotel Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2018

Dear guest,
Thank you for your preference and for your review. We are very happy to hear that you enjoyed your stay here . We hope that we will see you again in the future!

Kostas, Marketing Department of Esperia Group