“Flott restaurant”

Cavo Costa Kouzina
Vurdert som nr. 7 av 139 Restauranter i Faliraki
Prisklasse: USD 11 - USD 54
Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Flott restaurant, men i en travel dag så bommet de på et par retter. Men dette ordnet de opp uten noen sure gloser. Super service så kan anbefale denne👍

Takk, 330runer

Anmeldt 6. juli 2022 via mobile enheter

Bra mat og veldig god stemning. Fantastisk fisk og deilig lamb. Veldig koselig personalet. Fikk 10% rabatt og deilig ozo gratis etter maten.

Takk, janehZ2237CT
Anmeldt 14. september 2019 via mobile enheter

Fantastisk restaurant! Beste biffen jeg har spist, sjokoladekake til dessert er ett must! Nydelig plass med herlige ansatte. Kan absolutt anbefales!

Dato for besøk: september 2019
Takk, 128merete
Anmeldt 19. august 2019

Vi var her i kveld. Med to trøtte småbarn. De ansatte kom med fargebøker og leker til barna. De fikk maten raskt. Maten var veldig god. Det var mye mat for pengene. Da vi var ferdig med maten fikk barna bade and og blekksprut leke. Vi kommer definitivt tilbake hit 😊

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Synnøve R
Anmeldt 27. april 2019 via mobile enheter

Fantastisk sted med nydelige retter. Alt fra fisk, kylling, pasta, pizza og kjøttretter. Store gode porsjoner. God service👌🏼😊

Dato for besøk: april 2019
Takk, Ann M

Reisende som så på Cavo Costa Kouzina, så også på

Har du vært i Cavo Costa Kouzina? Del dine erfaringer!