Åpen i dag: 10:00 - 18:00
Inngangsbillett til Faliraki Water Park på Rodos
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Vannpark på
1 821
1 002
1 821
1 002
Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Dårlig kø system. Utrolig varmt på bakken og ingen tiltak for dette utenom våt- sko de solgte. Bølge- bassenget var helt dødt. Utover dette var det lett tilgang på mat og drikke. Gode ordninger med bånd, betaling og skap/garderobe.

Takk, Bianca J
ChrisoulaZ1, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Vannpark, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. oktober 2022

Dear Bianca,
Thank you for taking the time share a review regarding your visit at Water Park. We are glad to hear that you had a pleasant experience and enjoyed the food and drinks in our departments. On the other hand, we are sorry to hear that the waves pool didn’t meet your expectations. We hope to see you again next time you visit Rhodes!

Best Regards,
Michalis Giannikos
Esperia Group

Anmeldt 6. juli 2022 via mobile enheter

Mange varierte sklier som passer for alle, men ville anbefalt å være der til åpning eller fra klokken 14-15, spesielt i høysesong. Det er null kø-system for å hente baderinger til skliene, og det blir til at de som skriker høyest tar alle ringene. Noen av skliene fikk man fysisk vondt av. Invester i badesko eller bruk sandaler rundt i parken, uten er som å gå på ild. God og billig mat, og veldig bra system for å betale (splash cash).

Takk, Anders R
Anmeldt 6. oktober 2019 via mobile enheter

Vi var her i begynnelsen av august 2019, og jeg hadde i utgangspunktet ikke store forventinger. Men dette stedet er absolutt verdt et besøk, ihvertfall om du har med barn som kan svømme, større barn og voksne barn som meg (54 år) vil antagelig ha det maksimalt gøy, vi har ikke noe negativt å si. Alle ansatte, var hyggelig og grei.

Men har du med små barn så har man som foreldre også et stort ansvar for å passe disse, du skal ikke stole på at badevakter ser alt, -jeg plukket opp en liten jente i bølgebasseng som var uten tilsyn og fikk problemer. Det viste seg at foreldrene stolte på at broren som var ca 2år eldre (ca 6-7 år) skulle passe lillesøster. Badevakt gjorde i dette tilfellet meg oppmerksom, og bad meg hjelpe hun inn på mindre vann.

Takk, 887atleh
ChrisoulaZ1, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Vannpark, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2019

Dear 887atleh,

I was extremely pleased to read that our services and facilities met your expectations and that you had a wonderful visit. It is always rewarding for our efforts to receive such a positive feedback regrading our friendly staff. We look forward to welcoming you again in our Water Park next time you will choose Rhodes for your holidays. Thank you.

Best regards,

Anmeldt 5. oktober 2019 via mobile enheter

Denne parken var skikkelig bra. Ryddige forhold, rent og pent, og relativt grei pris på inngang og servering. Ingen kø nå for tiden og det er jo perfekt. Vi brukte 7 timer i parken. Bra park for barn i alle aldre. Kan trygt anbefales👍

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, Thomasjohan
ChrisoulaZ1, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Vannpark, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2019

Dear Thomas,

We definitely loved your amazing photos!! It was our pleasure to have you here with your family and the whole team of Water Park hopes to see you again next summer!

Best regards,

Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

På grunnlag av at det var Europas største var forventningene veldig høy, men parken var kjekk selvom den ikke svarte til forventningene.

Vi gikk bort/opp, da vi bodde en liten spasertur unna, men vil fraråde å gjøre dette, da det var en lang og tung bakke opp. Etterfulgt av å gå samme bakken ned igjen inne i parken for å komme til småbarnsavdelingen.

Her nede var det veldig kjekt og ungene storkoste seg!

Opp bakken kom lazy river, litt liten men kjekk. Skulle ønske man kunne "bade" i den og ikke bare sitte i ringer.

Personlig prøvde jeg bare 1 av de store skliene, fordi jeg holdt på å brenne av beina det var så varmt på bakken å gå opp. Også hadde vi med små barn, så hovedfokus var på de.

Det var mange store sklier for de over 12 år/140cm. Også var det en god håndfull for de mellom 3 og 12 år.

Kostet oss 48 euro for 2 voksne og et barn (3 år) også var minstemann under 3 år gratis.

Maten var ok.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, LinnNorway93
ChrisoulaZ1, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Vannpark, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2019

Dear Linn Mari,

We would like to thank you for your kind review and constructive feedback regarding your experience during your recent visit at Water Park. Please rest assured that your comments upon the highlighted areas of disappointment are deeply appreciated and will be taken under serious consideration in our future planning. We hope to give us the opportunity to welcome again in the near future.

Best Regards,