Romantika-dagscruise med alt inkludert
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Anthony Quinn Bay på
Anmeldt 26. juni 2022 via mobile enheter

Her var det virkelig fint. Vi leide Scooter og kjørte opp hit for soling, bading og snorkling. Det kan anbefales å ta turen opp dit hvis man vil snorke, da det er veldig bra bukt for snorkling.

Dato for opplevelse: juni 2022
Takk, Smarthypants
Anmeldt 9. august 2019 via mobile enheter

Trodde blå sjøvann var photoshopet, men ikke denne. Var gjennom båt, og det var helt fantastisk! Her kan man snorkle, og nyte ferien.

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, KimHieu9
Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Vi var her med våre 2 barn ( 6 og 11 år). Vi snorklet ( ikke hun minste) og vi var imponert over klarheten og alt som var å se i vannet. Det finnes masse undervannsfjell og koraler der man kan hvile seg litt rundt i bukten og anbefales på det sterkeste.

Da vi kom dit snakket vi med noen som holdt dykkerkurs der, dette kostet ca. 80 EURO og inneholdt da teori nybegynner, gruntvannsdykk med tester og et ca. 30 min dykk i grunt vann ( rundt 6meter). Dette bør bestilles i forkant.

Ta turen innom, det anbefales. «Dusj» og skifterom på stranden om dere tar turen innom på vei til noen andre plasser.

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, absde
Anmeldt 5. juni 2019 via mobile enheter

En guidet tur til Queen bukta ! Var en hot day! Besøkte museet , med bilder av filmen . En fin opplevelse Stedet hadde ikke vann kilder tilgjeglig ! Kaffe restaurantvirksomhet og bading ! God parkering ! Inngangs penger !

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, 31geirs
Anmeldt 4. mai 2019 via mobile enheter

Utrolig fint sted og en "must see" når man er på Rhodos. Det er best å få tak i en solseng (vær tidlig ute) siden det ikke fines et gram sand på denne stranden.

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, lundpaulinaewa