Hotels.com
jank_ren2015
Flott to ukers ferie på Mitsis Faliraki Beach i september/oktober 2018
Anmeldelse av Mitsis Faliraki
Anmeldt 6. nov. 2018
I november 2017 bestilte vi hos Ving denne to ukers feriereisen. Vi er 76 og 78 år gamle, så bl.a av den grunn ba vi om å få tildelt rom i et rolig område høyt oppe.
I stedet for å få tildelt et slikt rom fikk vi et rom som lå på/ved siden av et teknisk rom og delvis under bakken. Gikk umiddelbart tilbake til resepsjonen og ba om et annet rom. Ingen mulighet til å få byttet. Vi kunne kontakte dem neste dag, så skulle de se på saken. Etter en delvis søvnløs natt var vi ved 08:30 tiden tilbake i resepsjonen. Der ba vi om å få snakket med den som har ansvaret for rommene. Det fikk vi. Da ble det fart i sakene. Etter få minutter ble vi tilbudt et annet rom som vi takket ja til. Personalet flyttet bagasjen og vi kunne begynne ferien. Etter å ha feriert på forskjellige hoteller i Spania, på Kanarieøyene,i Tyrkia, på Mallorca og på Rhodos har vi aldri opplevet maken til så flott og gjennomført service som den vi fikk på Mitsis Faliraki Beach. Når vi kom inn i spisesalen eller satte oss ned ved et bord ved bassengbaren, var ble vi alltid hilst på, spurt om hvordan vi hadde det og om det var noe vi ønsket. En annen sak som vi ikke har opplevd før. Tidlig på formiddagen begynte noen av kelnerene å vandre rundt blant gjestene som oppholdt seg på solsengene og tilbydde dem flere typer forfrisknunger.
Et stort utvalg av mat og drikke tilgjengelig fra frokost til langt ut på natta.
Vi var så godt fornøyd med oppholdet at to dager etter at vi kom hjem, bestilte vi to nye ukers ferie til september/oktober 2019.
Hilsen to pensjonister fra Lyngdal.
Dato for oppholdet: september 2018
Se flere hoteller i Faliraki
1 989
1 989
Anmeldt 14. september 2018

Vi har vært der fo fjerde gang, og har igjen hatt ei helt fantastisk uke på dette hotellet. Helt topp service fra ankomst til avreise, hyggelig og hjelpsomt ansatte som virkelig yter sitt beste i alle avdelinger. I tillegg ei nydelig strand, Faliraki er en liten men svært hyggelig by..., rett ved hotellet er Peters Aqua sports, dette må bare prøves......

Romtips: Hav utsikt ......
Dato for oppholdet: september 2018
Takk, sveinlilleler
SymiakosM, General Manager på Mitsis Faliraki, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2018

Dear sveinlilleler,
Thank you very much for choosing the Mitsis Faliraki Beach Hotel again for your holiday in Rhodos.
Especially your remark about our staff’s friendly service delights us, because it is very important for us to offer a kind and professional service from the beginning of our guests’ stay until their check out.
All in all, we are happy to hear, that you know to appreciate the value of this stay and so we thank you once more for your comment and we look forward to having you back as our guest again soon. Please do not hesitate to contact us if you have any questions or wishes.
Kindest regards from Rhodos,

Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Nydelig og koselig hotell i idylliske Faliraki med nær tilgang til byen Faliraki med uteliv, restauranter, supermarked, butikker osv. Fin strand med mange ulike aktiviteter et lite steinkast fra hotellet. Merker fort at det er meget høy standard på hotellet. Meget godt tilbud av mat til langt ut på natt, og mange av de ansatte er veldig hyggelige. Flere barer som gjør det enkelt å få tilgang til mat/drikke for enhver smak, spesielt imponert over den lille isbaren som serverer alt fra is til kaker, pølser og crepes til langt på natt. Koselig underholdning både for voksne og barn hver eneste kveld, selv om jeg savner noe mer rettet mot ungdom. Trekker ned en karakter siden mange av de ansatte virker likegyldige og smiler lite til hotellets gjester, spesielt i barene og isdisken (selv om mange er svært hyggelige). Rikt utvalg av mat på buffeen, men synes spesielt kjøtt til middagen er skuffende og har et lite utvalg. Noen av musikerne som spiller til frokosten og på kveldstid i a la carte restaurentene er svært forstyrrende når man had sett frem til en rolig og koselig middag. Sengene er litt harde.

Alt i alt har vi hatt et kjempefint opphold, og jeg kommer gjerne tilbake, selv om jeg håper minusene forbedres! Kan absolutt anbefales dersom du skal på familieferie!

Dato for oppholdet: august 2018
2  Takk, 309mariusf
SymiakosM, General Manager på Mitsis Faliraki, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2018

Dear Marius F,
Thank you very much for taking the time to publish your detailed feedback regarding your recent experience in Mitsis Faliraki Beach Hotel. It's an absolute joy to see that we could offer you a pleasant holiday and that our central location, our large food and drink selection and our evening entertainment were to your liking. We are always thankful for improvement tips as it helps to improve our service and quality. Should you plan any future trips to Rhodos we would be more than happy being your hosts again.
Warm regards from Rhodos,

Anmeldt 18. juni 2018

Har akkurat kommet hjem og fått sovet ut i fra en 14 dagers "ferie" her med veldig lite søvn :-(
Vi hadde et rom i enden av en lang gang som ble brukt som en gjennomgang for andre gjester og personale med en ødelagt utgangsdør som smalt igjen hver gang noen brukte den nesten hele døgnet så her var det mye støy og bråk.
Vaske damene begynte veldig tidlig klokken 06 tror jeg? å de bråkte så mye de kunne virket det som, hvorfor ikke la folk som er på ferie få sove til ihvertfall klokken 09 når vi er på ferie? man drar jo ikke på ferie for å stå tidlig opp! det kan man gjøre når man er hjemme på jobb. Vi glemte å henge opp ikke forstyrr skiltet å da hadde vi plutselig besøk av vaske damene på rommet klokken 08. Maten var en stor skuffelse som vanlig på et All Inklusive hotell i Hellas så vi gikk ut å spiste noen ganger.
Det var ikke lov å reservere solsenger men det gjorde alle hver dag, de står opp veldig tidlig å legger håndkler på sengene selv om de kanskje ikke kom for å bruke sengene så her var det umulig å få plass ved bassengene vist man ikke sto opp klokken 06. Her burde Hotellet ta ansvar å fjerne alle håndkler som ble lagt på morgenen å i fra de sengene som ikke ble brukt! Vi lå heller på stranden hvor det luftet mye bedre, kostet oss 10 Euro hver dag. Drinkene, Vinene å mineralvannet var av dårligste kvalitet. Anbefaler ikke dette hotellet til noen som ønsker å reise bort for en rolig avslappende ferie!

Dato for oppholdet: juni 2018
1  Takk, Espentc
SymiakosM, General Manager på Mitsis Faliraki, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juni 2018

Dear Espentc,
Thank you very much for providing us with your feedback about your stay at the Mitsis Faliraki Beach Hotel.
We are glad to read, that you liked your room very much.
Nonetheless, we always try to exceed our guests’ expectations and unfortunately, we didn’t succeed in your case. We will gladly take your comments about the noise under consideration and we will discuss suitable actions. Furthermore it saddens us that our food and drink selection was not to your liking. The majority of our guests is very excited with our large food variety and our themed restaurants. We hope that your way leads you back to Rhodos soon and that you will give us a second chance during your next visit.
Kindest regards from Rhodos,

Anmeldt 4. juni 2018 via mobile enheter

Flott hotell! Perfekt for familier med og uten barn. Ok mat. Pluss for at det hele døgnet er lett å få tak i mat, og at det er variert. Fine og reine rom. Hyggelig personale. Minus for harde senger og små terrasser/balkonger, også når man bestiller med privat basseng.

Dato for oppholdet: juni 2018
1  Takk, Stine S
SymiakosM, General Manager på Mitsis Faliraki, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2018

Dear Stine S,
Thank you so much for taking the time to evaluate your past stay in Mitsis Faliraki Beach Hotel and for recommending us! We are delighted to read that you enjoyed your stay with us overall, especially our staff’s friendly an efficient service! We will certainly forward your kind words on to the whole team. Should you plan any future trips to Rhodos we would be more than happy being your hosts again.
Sunny regards from Rhodos,

Anmeldt 4. oktober 2017

Vi vil takke for en fantastisk flott ferie på dette flotte hotellet.Det var smil av fra ansatte fra dag en.Det var også en kjempe fin service fra alle sammen,Det var også så rent fint over alt vi også takke dei som vaske rommet våres og alle dei som var i spisesalen,Det var kjempe flott mat vær dag både ute og inne.Tusen takk alle sammen.

Dato for oppholdet: september 2017
4  Takk, jon b
Faliraki Beach M, General Manager på Mitsis Faliraki, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2017

Dear jon B,
Thank you very much for sharing your great experience about your recent stay at Mitsis Faliraki Beach Hotel on TripAdvisor. Receiving positive feedback is always a great pleasure and we are very happy that you enjoyed your entire stay with us and especially our staff´s professional and competent service. We will pass on your gratitude to all the Team. We look forward to having you back as a guest again soon and we stand at your disposal for any inquiry.
Warm regards from Rhodos,