Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 179
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
ZenHotels.com
USD 179
USD 75
Vis tilbud
eDreams
PricelineUSD 179
FindHotel
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (63)
Filtrer anmeldelser
63 resultater
Vurdering fra reisende
37
9
10
3
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
37
9
10
3
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 63 anmeldelser
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Akkurat kommet hjem fra ei uke på Elite. Vi var VELDIG positivt overrasket! Vi hadde ikke store forhåpninger da dette lå på 2+ hos Apollo. Perfekt beliggenhet med kort vei til alt! Gamlebyen ca 20 min, barstreet ca 5 min , strand ca 4 min. Små rom men tydelig oppusset og fint. Badet er lite så vasken står inne på rommet men det var absolutt ikke noe problem. God rengjøring hver dag. Var inkludert frokost som vi benyttet oss av, denne var helt grei. Servicen var på topp og de ansatte var smilende og høflige. Om det skulle være noe minus er det at det luktet litt tørr sluk på badet innimellom( ikke hele tiden) og teppene i gang og trapper kan med god fordel byttes ut. Alt i alt veldig fornøyde og komme absolutt igjen hit

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, birthe79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Ambefaler på det sterkeste.
Alle ansatte var kjempe snille og hjelpet oss veldig mye.
Man finner ikke bedre location, strand, gamlebyen, uteliv og alt man trenger er ved siden av
God mat, veldig renslig og moderne. Kommer tilbake neste år!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Evelina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018

Et relativt lite og nyoppusset hotel like ved både badestrand, den nyere bydelen nord i byen og en god gåtur langs kaien til gamlebyen. Vi hadde stort og fint rom. Overraskende stor og innholdsrik frokost med mat for en hver smak. Lyse og fine felleslokaler. Veldig positiv betjening som løste både små og større utfordringer på en fleksibel måte. «Supermarked» og flere spisesteder like ved hotellet. de som bodde på hotellet var i alle aldersgrupper. Kan virelig anbefales om en ikke vil bo helt oppe i alle bystøyen som er i Rhodos by.

Romtips: Vi bodde i 1. etasje og det var helt perfekt. Var generelt lite støy utenfra.
Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, alfeinark
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2018 via mobile enheter

Et meget bra hotell. Renovert. Fin standard på rommet, rene og pene. God frokost, enkel, men nok av mat. Ubeskrivelig hyggelige og hjelpsomme alle som jobbet der. Var det noe jeg spurte om, fikk jeg alltid hjelp. Et hotell jeg vil anbefale.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, Lasse E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2018 via mobile enheter

Et lite, men veldig fint og moderne hotell med kjempehyggelige ansatte. Veldig god service og god frokost. Rengjøringen er også veldig bra. Ligger rett ved mange flotte restauranter, og er bare en spasertur unna gamlebyen. Anbefales.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Hilde1995
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elite_HotelRhodes, Manager på Elite Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juni 2018
Google-oversetting

Dear Hilde,

Thank you very much for taking the time to review our property.Your input, and the feedback from all of our guests is vitally important to us and we always want guest expectations to be met.
We hope we will have the opportunity to welcome you back in the near future.

Marietta Piska

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser