Drink

Veldig god mottakelse, ekstremt gode drinker. En plass man kan gå for å få drinker av god kvalitet... les mer

Anmeldt 20. juni 2019
Tuvabc
Bergen, Norge
Fantastiske drinker!

Anmeldt 16. august 2018
jeanettel360
Stavanger, Norge

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Rhodos
Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

Denne plassen er noe helt for seg selv! Bedre drinker skal du lete lenge etter. Servicen er topp! Du føler deg virkelig ivaretatt på ekte og naturlig måte. Her kan du slappe av og nyte god musikk, snacks og drinker som passer alle ganer.

Er du sulten så anbefales øyas beste Resturant, TAMAM, som drives av samme familie. De har skjønt noe spesielt, og klart å skape en unik atmosfære❤️

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, jeanettel360
Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Her får du skikkelige varer og lokalet er pent. Prisene er ok, og du får bra saker i drinken. Ikke noe lokalt spiritus som du får ellers rundt fordi. Anbefaler dette stedet om du vil ha noen drinker!!

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, mortene336
Anmeldt 24. mai 2018 via mobile enheter

Fantastisk sted, en moderne bar, hyggelig betjening med glimt i øyet. Absolutt verdt et besøk.
Vi gikk her etter vår fantastiske middag på TAMAM pga gratis drinker ettersom det er samme eier.

Dato for opplevelse: mai 2018
1  Takk, geir0tt0s
Anmeldt 8. september 2017 via mobile enheter

Vi gikk direkte til Flaws etter middag på Tamam som driftes av samme mann, Mr Andreas. Stedet er moderne og gjennomført i design, og er virkelig verdt et besøk. Vi fikk servert 2 glass prosecco på huset.
Vi endte opp med å bli sittende en lang stund og utforske den spesielle cocktailmenyen. Anbefaler Zombie og Harrys Cocktail.

Utrolig hyggelige og morsomme servitører som behandlet alle veldig personlig. Upåklagelig service med gratis vann, chips og nøtter med påfyll.
Vi kommer garantert tilbake hit!

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, elisenorway
Anmeldt 29. juli 2017 via mobile enheter

Dette stedet er verdt et besøk hvis du vil oppleve en god coctail, hyggelig betjening og et spennende sted. Først et besøk på Tamam (restaurant) for deretter å avslutte kvelden på Flaws gjør aftenen/kvelden perfekt! Begge stedene drives av samme familie. Ble endel besøk her gitt...

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, EivindImis