Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Herlig betjening, god mat og drikke !!”
Anmeldelse av Le Bistro

Le Bistro
Vurdert som nr. 159 av 531 Restauranter i Rodos by
Prisklasse: USD 12 - USD 60
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 2. desember 2018

super bra service og nydelig mat , anbefaler på det sterkeste , vi har vært der no 3 år på rad, og må bare innom der, vi koser oss og føler oss så hjemme der , og betjeningen der er bare så skjønne , herlige mennesker ❤️

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, KarianneN19
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (186)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 186 anmeldelser

Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Det er bare supert å være der. Fantastisk mat og supertrivelig betjening. Maten kommer superfort og vanvittig flott anrettet.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Geir S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Jeg og min mormor dro sammen til Rhodos året jeg fylte 10 år. Da spiste vi på Bistro, jeg bestilte pizza margarita, den var veldig god, kelneren vår ryddet av bordet da Mormor skulle følge meg på do, og de trodde vi hadde stukket av uten å betale.

I august i år spiste jeg og pappa der igjen. Pizza Margarita var fortsatt godt. Stolene er behagelige, resturanten har personlighet.Folkene som jobber der er veldig kjærlige.

Dato for besøk: august 2018
Takk, henrikbraathen144
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Veldig bra service og mat! Dere må prøve Mohjito chicken! Veldig god matrett!!!!! Må prøves. De har mye godt annet også! Espresso martini drinken et amazing!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Johanne N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Hyggelig plass med hyggelige ansatte! Her blir man sett og passet godt på.
God mat, menyen er som de fleste steder i nærheten. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, MaritaDN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Le Bistro, så også på

 

Har du vært i Le Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.