Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Lol.travel
Expedia.com
Hotels.com
Orbitz.com
Se alle 6 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (134)
Filtrer anmeldelser
134 resultater
Vurdering fra reisende
27
31
19
23
34
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
27
31
19
23
34
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 134 anmeldelser
Anmeldt 14. august 2022 via mobile enheter

Frokost må man ha og i dag ble det her, full engelsk frokost, som her inneholder bønner, 2 overstekt speilegg, pølse, bacon, toast, juice og pulverkaffe. Hadde nok helt klart ønsket meg noe annet en pulverkaffe. Man får hva man betaler for og dette kostet 8 euro

Dato for oppholdet: august 2022
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, tomas h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2019 via mobile enheter

Vi kjøpte en rasteplass fra Apollo - veldig på sparket. Undersøkte mer etter at vi hadde bestilt og betalt. Da så vi de mange negative kommentarene. Våre forventninger var derfor svært små.
Vi ble desto mer overrasket. Rommet var rett nok lite, men det var rent og velstelt. Alt fungerte som det skulle. Rengjøringen var prima hver dag. Nye håndklær hver dag. Skifte av sengetøy midt i uken. Veldig bra.
Frokosten var enkel - ikke norsk høyfjellshotellstandard. Lite variasjon. Men den var velsmakende - god gresk yougurt.
Personalet var veldig hyggelige. Hotelldirektøren - som av noen får veldig dårlig skussmål - var svært hyggelig mot oss.
Svært positivt at det var kort vei til stranden. Det var ikke basseng på hotellet og da var denne korte avstanden svært viktig.
Av negative faktorer må trekkes fram aircondition måtte betales for og det var dyrt.
Men alt i alt har vi ingen problemer med å anbefale hotellet. Til den prisen vi betalte for hele turen var dette svært tilfredsstillende.
Hilsen Dagny og Johnny Stiansen

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 18johnnys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter

Rommene er veldig små. Nesten ikke plass til å vaske seg i dusjen. Hotellsjefen er helt forferdelig. Går ikke an å diskutere med han. Kommer aldri til å dra tilbake til dette hotellet. Vi var "først" i køen for å sjekke inn på rommet vårt. Vi ble da plassert i restauranten hans, der han sa vi skulle vente en liten stund. Målet hans var at vi da skulle bestille mat og drikke i restauranten. Bestemte oss etter 2 timers venting for å dra et annet sted og spise lunsj. Når vi kom tilbake ble vi sist i køen. Og når jeg sa at vi hadde ventet i 2timer, fikk vi beskjed om at vi ble sist siden vi dro, og at hvis vi fikk sjekke inn først, ville de andre som kom etter oss bli sint.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, R3512PHmartinf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2019

Vi har vært her ei uke og har hatt et flott opphold. Rommet var fint, og hadde god seng. Ryddig og rent, skiftet på sengen og nye håndduker hver dag. Frokosten er enkel, og stenges 09.30. De ansatte var veldig hyggelig og smilende. Vi har blitt behandlet veldig flott her! Hotellet ligger sentralt i sentrum av Rhodos. Gåavstand til stranda.
Har ingen problem å anbefale hotellet og Rhodos! Stilt og rolig, passer godt for voksne. Vi blir å komme tilbake hit.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Lisa R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. mai 2019

Jeg er veldig godt fornøyd med Ambassador. Leiligheten var rett nok liten, men standarden var bra. Godt renhold, god seng og alt virket som det skulle. Helt ny air-condition og det beste wifi jeg har opplevd i sør-europa/middelhavet!

Frokost er helt grunnleggende, men jeg fikk både egg, bacon rundstykker, ost,skinke, syltetøy og kaffe og alt smakte bra.

Beliggenheten er også god kort vei til både windy beach, ellis beach, sentrum og til gamlebyen.

Alle ansatte er super service-innstilte og bidro til å gjøre oppholdet enda bedre.Hotellet for øvrig er også rent og velholdt. Fint restaurant-område.

Jeg kjenner meg ikke igjen i det negative enkelte skriver, jeg var veldig godt fornøyd, og reiser gjerne tilbake (og det gjør jeg i august).

Kalimera :)

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, T1696UBjohnt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser