“Skjult perle”
Anmeldelse av Tamam

Tamam
Vurdert som nr. 46 av 587 Restauranter i Rodos by
Fortreffelighetsbevis
God for: Spesielle anledninger, Romantisk, Familier med barn, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 10. august 2022 via mobile enheter

Vi hadde en utrolig koselig middag her. Veldig hyggelig og hjertevarm service, god mat , delikate drinker og likte spesielt godt at både vann og vin ble servert i store delikate glass. Vi ble overrasker over den lange køen utenfor da vi var ferdige og på vei ut, for på ingen tidspunkt følte vi at vi ble rushet. Vi kommer gjerne tilbake hit.

1  Takk, TrondheimEva

Anmeldt 10. august 2022

Litt bortgjemt restaurant som vi nok ikke hadde funnet uten å vite om den. Fantastisk mat og opplevelse! Store glass og god drikke, hyggelig betjenening. Anbefales på det sterkeste.

2  Takk, solveigb00
Anmeldt 10. august 2022

Vi oppdaget restauranten fordi det var lang kø utenfor for å slippe inn! Etter noen dagers opphold i byen slapp vi inn og en middag. Den vennlige betjeningen viet oss fort oppmerksomhet, og menyvalget ble tidlig bestemt. Det bugnet av mat på tallerkenen da maten ble servert. Biff og lammecarre smakte fortreffelig. Måltidet ble avsluttet med en liten dessert og "litt til". Vi gjentok besøket noen dager senere, og gikk da også mette og fornøyde ut etternok en god middag.
For de som besøker Rhodos by anbefaler vi å avlegge denne restauranten et besøk.

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, kjells134
Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

Veldig god mat og god service! Vi spiste kyllingsalat og pastasalat, det smakte nydelig. Det er absolutt verdt å besøke denne restauranten.

Takk, Voyager641234
Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

De serverer kjøtt,pasta,salater og sjømat. Det er utrulig god smak på maten. Da man er ferdig med maten er det også mulighet å ta en drink.Disse holder å høy standard. Vi har nesten hvert her hver dag i 2 uker🥰. Det er ofte kø utfor,men det er verdt stå i kø😉. Vi elsker Tamam🥰

Takk, trondchristiann

Reisende som så på Tamam, så også på

Har du vært i Tamam? Del dine erfaringer!