Fin kveld med god mat og drikke. Veldig bra service og god atmosfære. Stedet ligger sentralt i gamlebyen
18–22 av 1 383 anmeldelser
Veldig god mat. Vi var 4 stk og spiste lunsj. Flinke kelnere som veiledet våre matvalg.
Det tok veldig lang tid å få mat, men maten smakte veldig godt. Anbefaler et besøk.
Koselig musikk. Bestillt en stor øl og det fikk vi 😄 og ouzo. Koselig betjening. Men spiste ikke her fordi det var for tidlig på kvelden
God mat, deilig musikk i bakgrunnen og koslig lokaler. Hyggelig servitør, men kunne vært mer forklarende i forhold til meny.
Delte to hovedretter, mix grill og gresk tallerken. Dårlig kjøtt, overstekt og utvalget på den gresketallerkenen var dårlig. Anbefales ikke. *dyrt* var det også. Finnes langt flere restauranter som tilbyr bedre mat til en bedre penge