“Instavennlig og utrolig god mat”
Anmeldelse av Ιl Borgo

Ιl Borgo
Vurdert som nr. 64 av 578 Restauranter i Rodos by
Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Veldig god mat og utrolig hyggelige folk - vi hadde både pizza og pasta, alt smakte topp. Anbefaler å gå innom og bestille bord, for her blir det fort fullt. Ekstra sjarmerende med insta-vennlige bilder på blomsterhuske og moped.

Takk, elisabeths573

Anmeldt 29. mai 2022

Lette oss fram til denne plassen i Gamlebyen av Rhodos, og fikk et bord etter litt venting. Tok et par øl mens vi ventet, samtidig som betjeningen holdt oss godt oppdatert på status for vårt bord.
Pizzaene vi bestilte falt helt i smak, og det samme gjorde også forrettene med foccacia og skinke og melon.
Topp service fra begynnelse til slutt og vi kan forstå dette stedet har god rating, vel fortjent!
Vi kommer gjerne tilbake hit neste gang.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, TorArneM
Anmeldt 25. august 2019 via mobile enheter

Bestilte 2 gode fatøl og fikk en meget velsmakende pizza - Mafiosa 👌🏼🌶😋 Her slapp vi dertil innkaster-maset 😜 Laid-back atmosfære og deilig vind med utsikt mot sjøen litt opp i høyden 😀

Dato for besøk: august 2019
Takk, 302monican
Anmeldt 4. juli 2019 via mobile enheter

God mat, opplevdes som god kvalitet. Når du har gått forbi alle turistfellene på vei ned oppleves denne plassen som et friskt pust. Vil si at maten er 4 stjerner men at personalet vipper det over på 5🙂

Dato for besøk: juli 2019
Takk, christians670
Anmeldt 27. juni 2019

Flott restaurant i gamlebyen. Nydelig mat, god atmosfære og førsteklasses service. Anbefales på det sterkeste😊👍

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Renate L

Reisende som så på Ιl Borgo, så også på

Har du vært i Ιl Borgo? Del dine erfaringer!