Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Geir L
Anmeldelse av Pearl Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 27. mai 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: mai 2023
Chrisoula Zamagia, ΥπεύθυνοςPearl Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5. juni 2023
Dear Geir L
Thank you very much for your wonderful review and all the rewarding feedback regarding our location, our amenities and our warm and hospitable staff! Please rest assured that we take all comments into consideration and that our entire staff will continue our tradition of providing warm and memorable hospitality services! We look forward to welcoming you again to our property in the near future!
Best Regards,

Bli belønnet med One Key
    kr 804
0.4 km fra Pearl Hotel
Bar/lounge
Se flere hoteller i Rodos by
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Dette var mitt første møte med ett to stjernes hotell. Jeg bor vanligvis på fire og fem stjerners hotell. Dette hotellet ble valgt grunnet
vurderinger i trip advisor. Jeg slår fast at alle gode tidligere tilbakemeldinger stemmer. Rengjøringspersonalet gjør rommet skinnende rent og skifter håndklær hver dag! Velfungerende aircondition gjør at man sover sommen stein om natta. Jeg ba om å få ett rom som var stille, og det fikk jeg i 3 etasje i bakre hjørne av hotellet. I rommet hadde jeg både kjøleskap og en vannkoker. Der er også hårføner. Der var også en liten veranda man kan sitte på. Badet(toalett og dusj var lite, men fungerer greit nok. Hotellet serverer enkel buffet frokost, som har det mest nødvendige. Koselig bar/spiseplass der man kan se folkelivet passere forbi på gaten nedenfor. Der kan også kjøpes lunsretter for de som har behov for det.Der er mulighet for å låne safe i resepsjonen( jeg betalte 10 euro for 7 dager). Beliggenheten er også midt i blinken til det meste. Kort spasertur til strendene( 5 minutt), og byen forøvrig. Hotellsjefen og de i resepsjonen er også behjelpelig med å ordne leiebil eller transport til flyplassen. God service er gjennomgående for alle ansatte.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Hans-Olav O
Anmeldt 3. juni 2017

Pearl skiller seg ut i positiv forstand gjennom at såvel drivere som personell for øvrig er fantastiske mennesker med en imøtekommenhet som gjør at man føler seg hjemme. Det er også møtestedet tidlig på kvelden for beboere på både Pearl og andre hoteller. Det anbefales på det sterkeste for sitt hjerterom. Standarden er ellers grei nok, med høy grad av renslighet.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, yrjel
Anmeldt 10. januar 2016 via mobile enheter

Vårt andre hjem. Vi har bodd her alle våre siste turer til Rhodos. Det er trivelig betjening, bra lunsj og mye liv under happy hour. Er vel ikke hotellet du velger for avslapping, men midt i blinken for deg som vil oppleve noe. Vi kommer tilbake igjen og igjen og igjen og igjen 😀

Dato for oppholdet: august 2015
Takk, Kim A
Anmeldt 4. september 2014

Her har vi bodd flere ganger. Enkle rene rom. Midt i sentrum av der det skjer. Koselig betjening og hyggelig bar. Ordinær frokost inkludert i prisen. Alltid god service. Nær stranda. Butikker rett utenfor døra.

Dato for oppholdet: mai 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 110Vib
Anmeldt 27. april 2014

Greit hotell med sentral beliggenhet i byen, med handlegate utenfor døra. Et par minutter til stranden og en gate unna bargata. Super service med koselige ansatte. Rommene er greie med litt slitt bad, men rent! Passer til di som vil bo midt i byen nærme det meste med flere valgmuligheter.

Dato for oppholdet: september 2013
  • Reisetype: Reiste med familie