“Varme anbefalinger”

Kjøkken: Gresk
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Reservasjoner
Anmeldt 3. juni 2023 via mobile enheter

Anbefaler denne restauranten for nydelig gresk mat og viner. Vi spiste greske kjøttboller og Kleftiko. Hjemmelaget og rause porsjoner. Personalet er så hyggelige her. Ta en tur om du er i Rhodos by

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Gunn Kristin W
stavros voya, Owner på Red Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juni 2023

Anmeldt 1. juni 2023 via mobile enheter

Vi var 2 vennepar på ferie til Rhodos. Vi spiste lunch her. Maten var fantastisk god. Prismessig var den på det nedre skite. Vi fikk en kelner som snakket flytende norsk. Denne kan jeg trykt anbefale.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Odddah
Anmeldt 15. september 2022

Fantastisk god mat. Stavros er unik når det gjelder å finne god vin til maten. Meget hyggelig atmosfære. Sikker plass for god mat kvar gong vi er på Rhodos.

Dato for besøk: september 2022
Takk, Tinaloevold
stavros v, Owner på Red Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2022

Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

En hyggelig plass hvor vi ikke ble kastet inn. God mat, store porsjoner og hyggelige priser. Trivelig betjening, rent og pent.

Takk, gunnhegea
Anmeldt 1. juli 2022 via mobile enheter

God mat og flott mottakelse. Spiste der flere ganger og alt var godt og delikat presentert. Vi kommer tilbake hit ved våre neste reise til denne herlig byen

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Excursion22148207487
stavros v, Owner på Red Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2022

Reisende som så på Red Restaurant, så også på

Har du vært i Red Restaurant? Del dine erfaringer!