timeawinger
Fornebu, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 12. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Atrium Hotels and Resorts, ΠωλήσειςAtrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 14. juli 2022
Dear Valued Guests,

Thank you very much for your review and recommendations. We are delighted to hear that you felt welcome and had a nice time with us.

We would love to welcome you back again as our guests.

With pleasure,
3.4 km fra Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa
Bar
3.0 km fra Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa
Utendørsbasseng
Se flere hoteller i Rodos by
4 615
4 615
Anmeldt 5. juni 2022 via mobile enheter

Atrium Platinum er et fantastisk hotell. Topp service og renslighet. Nydelig basseng området samt flere restauranter man kan velge. Hotellrommet som jeg fikk hadde all komfort og nydelig utsikt! Man har også anledning til å legge opp til spaser turer til Rodos sentrum og gamlebyen enten via fjellet eller sjøkanten.
Dette hotellet anbefaler jeg sterk!

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, lisacT4860HK
Atrium Hotels and Resorts, Πωλήσεις på Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juni 2022

Dear Valued Guest,

Thank you for having chosen Rhodes and Atrium Platinum for your holiday! We are very happy to hear that our service, staff, facilities and cleanliness have met your expectations. Thank you so much for taking the time to write this review.

We hope to welcome you again in the future as our guests!

Yours truly,
Guest Relations Team, Atrium Hotels & Resorts

Anmeldt 30. mai 2022

Vært en uke på Atrium. Det beste hotellet vi ever har bodd på både hjemme og i utlandet. Bodde i overse etasje med privat basseng. Vi ble alltid møtt av smilende ansatte og de var det ikke få av.
Ble alltid sett og hilst på. Alt var helt topp. Er det en gang du skal unne deg noe ekstra så er dette stedet. Rett og slett nydelig.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, sistegjest
Atrium Hotels and Resorts, Πωλήσεις på Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juni 2022

Dear valued guests,

Thank you for your visit and for taking the time to write a review in Trip Advisor. It is very pleasing to hear that you had a great holiday! Your kind comments and compliments are much appreciated.

We hope to welcome you again in the future!

With pleasure,
Guest Relations Team, Atrium Hotels and Resorts

Anmeldt 11. mai 2022 via mobile enheter

Kjempefornøyd med vår uke på dette hotellet. Alltid vennlig og imøtekommende personale. Frokosten var fantastisk og vi manglet ingenting. Fin gåtur på strandpromenaden inn til Rhodos by - men vi så at det lå mye søppel / plast i strandsonen. Vil absolutt anbefale dette hotellet til andre reisende 🌞

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, Lillian B
Atrium Hotels and Resorts, Sales på Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mai 2022

Dear guest,

We are extremely grateful for your review.

Thank you for having chosen Rhodes and the Atrium Platinum for your holiday! We are happy that our breakfast and our staff made your stay extra special.

Sincerely.

Guest Relations Team,
Atrium Hotels & Resorts

Anmeldt 18. august 2019 via mobile enheter

Dette er absolutt det beste hotellet jeg har bodd på. En blir møtt av «pikkoloer» som tar deg i mot og sørger for at du får nyttig informasjon om hotellet og rommet samt at bagasjen havner på rommet. Ved innsjekk får en tilbud om juice eller sprudlende vin mens en venter.
Vi bestilte to ordinære dobbeltrom, men fikk to suiter med dør imellom slik at vi hadde ca 100 m2 å boltre oss på. Rommene var flotte, rene og ble skikkelig rengjort hver dag. I tillegg kom betjeningen i løpet av ettermiddagen og tilbød ekstra håndduker om det var behov.
Hotellområdet var stort, flott, praktisk og holdt godt i orden. Mange fasiliteter som en kan lese om.
Frokosten var ypperlig med et rikholdig utvalg som tilfredsstiller de aller fleste. Vi reiste sammen med en annen familie slik at vi var et følge på totalt 9 personer. Det var ingen problem å sette sammen bord slik at vi ble sittende sammen. Dette var ordnet til hver frokost.
Betjeningen var alltid hyggelig og blide med et ønske om å gjøre det beste for deg. Mer en nok ansatte gjorde at vi aldri måtte vente på noe.
Vi prøvde både barene og flere restauranter på hotellet og var alltid fornøyd med mat og service.
Om det er noe en kan påpeke så er det strandområdet nedenfor hotellet. Ikke av det beste. Hotellet kunne med fordel ha etablert en egen strandsone med snackbar på lik linje som flere hoteller i samme området har gjort.
Alt i alt et herlig hotell.

Dato for oppholdet: juli 2019
3  Takk, FRG47
Anmeldt 16. august 2019 via mobile enheter

Vi har bodd 1 uke på Atrium. Helt fantastisk opphold! Bildene lyver ikke, hotellet er gjennomført 100 %. Betjeningen er one of a kind. Ble møtt med utrolig god service allerede da vi sjekket inn 01:30 på natten. Rommene er akkurat som på bildene, aircondition fungerte ypperlig.

Veldig god frokost, vi spiste ikke på hotellets andre restauranter da vi ønsket å sjekket ut Rhodos by på kvelden.

Utmerket service ved poolen. Du kunne laste ned en app som gjorde at du kunne bestille mat og drikke rett fra appen, uten å måtte reise deg opp fra solsengen. Maten og drikken ble servert til deg kort tid etter at du la inn en bestilling i appen. Helt genialt!

Hotellet har eget supermarked, frisør og små klesbutikker. Hotellet har også spa(vi fikk complementary entrance av hotellet), og godt utstyrt treningsstudio.

Det er kort vei inn til Rhodos sentrum med taxi.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, 904camillas