“Enkel og grei servering”

Golden Olympiade Peridis Restaurant
Vurdert som nr. 192 av 588 Restauranter i Rodos by
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 27. mai 2023 via mobile enheter

Ruslet gjennom gamlebyen og ble møtt av en hyggelig «innpisker» som høflig viste oss til deres meny. Vi falt for plassen som kan beskrives som idyllisk kaotisk. Midt inne i et mylder av andre restauranter lå denne koselige plassen med tremøbler og trær som tak. Høflig betjening med sans for humor tok imot bår bestilling og maten kom raskt på bordet. Både Gresk og europeisk mat var tilgjengelig, men vi falt på Gresk, Moussaka og Souvlaki med lam. Godt mat og hod atmosfære 🤗

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, 513terjeh

Anmeldt 7. september 2022 via mobile enheter

Vi var 3 venner som ville spise massevis av småretter og vi ville at alt skulle være glutenfritt siden den ene av oss har cøliaki. Det ble tryllet fram massevis av god mat og servitøren, Alberto, passet hele tiden på at vi hadde det bra. Anbefales virkelig

Dato for besøk: september 2022
Takk, Cesiliemtj
Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

Ventetid på mat 1t og 10min.
Pris: Dyreste på ei uke. Med god margin.
Mengde mat: Minst på ei uke.
Kvalitet på mat: Tørr, kjedelig og uten tilbehør. Klart dårligst på ei uke.
Betjeningen: Gjorde så godt de kunne og var blide selv om vi etterhvert ble ganske muggene.
De er eneste grunne til at det blir karakter 2 og ikke 1.
Mitt råd: FINN NOE ANNET.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Knut L
Anmeldt 23. juni 2022 via mobile enheter

Når vi satt oss ned og bestilte drikke tok det veldig lang tid, mye rot. En person på bordet måtte bestille 3 ganger for å få drikken sin. Alle som bestilte entrecôte ville ha medium rare, men fikk well done. Porsjonene var veldig små.

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, karlberg1
Anmeldt 20. juni 2022

Vi ville ha en kjapp tradisjonell matbit og satset på en mousaka. Kelnerne sprang stresset rundt omkring og vi ble spurt flere ganger om vi ville ha salat på siden. Dette sa vi nei takk til flere ganger. Omsider, mens vi ventet på maten, så kom kelneren bort til oss for å spørre om hva vi hadde bestillt. Ikke bra, de hadde nok glemt oss. Etter 40 min kom ølet vi bestillte. Vi skulle hatt det enten til maten eller med en gang. 50 min gikk da vi fikk moussakaen. Den var middelmådig og kald. Dette ble vår verste gastronomiske opplevelse på Rhodos, dessverre. Beklagelse fikk vi heller ikke.

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, Thomas Gilberg J

Reisende som så på Golden Olympiade Peridis Restaurant, så også på

Har du vært i Golden Olympiade Peridis Restaurant? Del dine erfaringer!