Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (665)
Filtrer anmeldelser
665 resultater
Vurdering fra reisende
267
240
105
29
24
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
267
240
105
29
24
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 665 anmeldelser
Anmeldt 17. august 2017 via mobile enheter

Trivelig hotell sentralt i Rhodos. Nære stranden. 20min spasertur fra Old Town. Trivelige ansatte. Spesiellt den snille nattevakten som alltid venter på oss og møter oss i vestibylen med klemmer å kyss.
God frokost og trivelig betjening. Grei rengjøring på rommene.
Har vært her 2 år på rad, som familie og denne gang kun vi voksne.
Kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Ron B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AglaHotel, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Agla Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2017
Google-oversetting

My Dear Guests,
Thank you so very much for your 5 star review and we hope that we will see you once again in Rhodes next year.l
Have a wonderful summer
Hotel Agla

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2017 via mobile enheter

Lite hyggelige og imøtekommende. Sur betjening i frokost sal. Dårlig vask av rommet og sjelden bytte av sengetøy. Rengjørings personalet startet med å banke på og lukke opp døren fra kl 0830. Kommer ikke tilbake

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Freedom145611
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AglaHotel, Guest Relations Manager på Agla Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2017
Google-oversetting

Dear Guests from beautiful Norway.
We note your comments that the hotel room was comfortable. We note your comments which we presume is about the service in the restaurant and we have passed on your comments to the staff.
We are surprised at your comments about the cleaning and linen change as we have a computerised system which notes all towel changes and linen changes. For your information towels are changed every day if you leave them in the shower not hanging up and sheets are changed every three days.
I have informed the housekeeping of your comments but you should know that if you are unhappy with anything at all you should really report it to reception or the management so we can make your stay more comfortable.
We are sad to here you will not be coming back as we have several Norwegian guests who have visited us regularly for the last 20 years.
Hotel Agla

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2017 via mobile enheter

Hotellets beliggenhet er midt i blinken! Men jeg har noen bemerkninger... Da vi ankom hotellet hadde de ikke rommet vårt klart så vi fikk tildelt et midlertidig rom som vi måtte flytte fra dagen etter. Håndklærne og sengetøyet ble ikke byttet så ofte som vi ønsket, og både gulvene og badet virket skittent/ikke - eller dårlig - vasket. Bortsett fra det var all personale hyggelig og bassengområdet, baren og frokosten upåklagelig.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, astridriege
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AglaHotel, Public Relations Manager på Agla Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2017
Google-oversetting

Dear Norwegian guests,
We note that you thought the hotel was "spot on" but had some issues with the cleaning which we will investigate. The towels can be changed every day if you leave them in the shower but if you hand them up we presume you want to use them again. This is for ecological reasons as all the detergent goes straight into the sea and for that reason as well we do not use bleach in the hotel at all, only ecological products. The sheets are changed every three days not every day.
The reason we could not give you the correct room on your arrival is hard to explain but it is because the tour operator you booked with had more arrivals than departures on that day, something we cannot control at all.
We are glad you enjoyed your holiday and hope you have a pleasant summer.
Hotel Agla

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2016 via mobile enheter

Hotellrommene er rene og passe store. De ansatte er hyggelige og hjelpsomme. Frokosten har bra utvalg og de varierer hvilke varmretter de har. Veldig stille og rolig hotell, hørte ikke en eneste lyd fra naborommene.

Hotellet ligger rett ved vind-stranden, og 10-15 minutters spasertur fra Ellie-stranden.

To ting som trekker ned:
1: få stikkontakter på rommet
2: vaskepersonalet låser seg inn rundt kl 0900, når de ser at du fortsatt er på rommet lar de bare døra slå igjen, de prøver ikke å dempe lyden av døra som smekker igjen når de går ut igjen.

Dato for oppholdet: september 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Mallsan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AglaHotel, Owner på Agla Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2016
Google-oversetting

My Dear Guests,
Thank you for your absolutely wonderful review and we are so glad you liked our hotel. I have taken note of your two negative comments and I can assure you that action will be taken regarding them as they are very valid.
We do put in all room a multi plug at the beginning of the year but sometimes the maids do not notice when they are missing.
I just visited your beautiful country and stayed in Stockholm. I did find your hotels very expensive ( about 4 times the price of Rhodes) but the people were lovely, the streets clean and I hope I can go back to explore again.
Have a good winter.
Hotel Agla

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2016

Vi hadde små forventninger til hotellet da vi hadde latt oss friste til en "hopp-på" tur med dobbelrom. Allerede fra vi sjekket inn fikk vi den gode "hjemme" følelsen! Vennlig betjening hvor alle smilte og virket å bry seg om oss. Hotellrommet var ok, men lite og vendte mot bakgården. Balkongen burde vært litt større, men grei nok for den lille bruken vi hadde.
Wifi virket dårlig på rommet. På tross av at jeg klagde på dette flere ganger skjedde det lite. Restauranten i nærheten var så elskverdig at wifi signalene der var supre på rommet vårt, og da klarte vi oss godt.
Frukosten var helt super! Manglet absolutt ingen ting, og betjeningen var "solstråler".
Bassengområdet var helt ok, men litt slitt. Vi spiste også lunch i restauranten på hotellet, og ble heller ikke der skuffet!
Men først og fremst er det menneskene som jobber på hotellet som gjør dette til ett hotell vi rangerer høyt! Alle som en fikk oss til å tro på at vi virkelig var gjester, og at de satte pris på vårt besøk. Derfor var klemmene vi fikk da vi reiste helt naturlige og oppriktige fra begge parter.
Takk til alle som jobber på Agla!
Vi kommer tilbake når anledningen byr seg.

Dato for oppholdet: august 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, BjornFor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AglaHotel, Owner på Agla Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2016
Google-oversetting

Dear Guests,
Thank you so much for your lovely review and for the great comments about the breakfast and the hotel. We hope we have solved the wi fi problems which most hotels in Rhodes have by installing 49 new aerials. We will see. If you check the reveiws for other hotels you will see that many have a problem. We are so glad you enjoyed your stay with us and note all your comments.
Pamela Salvaris
Hotel Agla

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser