Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 131
Vis tilbud
Expedia.com
USD 136
Vis tilbud
Trip.com
USD 136
USD 126
Vis tilbud
PricelineUSD 131
TravelocityUSD 136
Orbitz.comUSD 136
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (846)
Filtrer anmeldelser
847 resultater
Vurdering fra reisende
294
275
199
54
25
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
294
275
199
54
25
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 847 anmeldelser
Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Bodde der en uke. Frokosten var god og variert. Kunne være tendenser til kø. Bassengområdet var lite så der oppholdt vi oss ikke.Rommet var helt ok, dusjen bra. Men rengjøringen var meget dårlig. Dette trekker ned. Vil nok tenke oss om før vi bruker dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, KarstenAa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Guest S, Guest Relations Manager på Rhodos Horizon Blu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for taking the time to leave your review following your stay at the Kipriotis Hotel Rhodes.

We are pleased to know that there were aspects of our property which you enjoyed and that overall you had a pleasant stay.

We were however sorry to read your comments regarding the standard of cleaning in your room. Here at the Kipriotis Hotel Rhodes, we pride ourselves on the standard of our cleaning and we are concerned that your own experience calls this into question. Please be assured that this will be addressed with the cleaning team.

We look forward to welcoming you again in the very near future.

Kindest regards
Guest Service Team
Kipriotis Group of Hotels

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

veldig dårlig wifi måtte bruke 4g, utrolig harde senger, dusj uten forheng som gjør at hele rommet blir vått. Står det er roomservice men når vi spurte hadde de det ikkje.

Grei frokost og beliggenhet. Fint bassengområdet.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, henriette B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Guest S, Guest Relations Manager på Rhodos Horizon Blu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for taking the time to provide us with your valuable and constructive feedback following your stay at the Kipriotis Hotel Rhodes.

Our primary goal is the satisfaction of our valued guests and we are sorry to read that this time we didn’t quite meet your expectations.

Nevertheless, it is only on receiving such feedback that we are able to maintain improve the standard of service that we provide to our valued guests. Rest assured that we will share your comments with our team so that any necessary action may be taken.

We do hope this hasn’t put you off a return stay with us and we look forward to having the chance to give you a more positive experience.

Kindest regards
Guest Service Team
Kipriotis Group

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Til prisen og at hotellet er trestjerners levde det veldig opp til forventningene! Greit rom, greit toalett, bra renhold. Jeg og min venninne var veldig overrasket over hvor god frokosten var. Eneste minus var litt harde senger, og litt liten plass rundt hotellbassenget. Vi lå ved bassenget hver dag i en uke, og spiste lunch i cafeen stortsett hver dag - helt grei mat der.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 181camillat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Hotellet var bra for prisen, og har alt man trenger! God frokost, fint bassengområde med ganske mange solsenger, hyggelige ansatte, og grei mat på cafeen ved bassenget. Nært det aller meste! Eneste ordentlige minus var at sengene er ekstremt harde.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, MarenSom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2018 via mobile enheter

Var veldig usikker før vi reiste fordi vi hadde lest anmeldelser som var veldig blandet. Så vi er positivt overrasket. Vi betalte ekstra for havutsikt og det vil jeg anbefale. Litt trangt rundt bassenget. Og stranda rett ved heter windy beach. Og den lever opp til navnet sitt. Mye vind. Men rommene var greie om litt små. Men god frokost og koselig betjening. Godt renhold. Kort vei til gamlebyen å gå. Anbefaler å få med seg gresk aften på fredag.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Linda S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser