Geir T
Kristiansand, Norge
Anmeldelse av Rhodos Horizon Blu
3,0 av 5 boblerAnmeldt 20. jan. 2019
Dato for oppholdet: juli 2018
Kipriotis_Hotels, General ManagerRhodos Horizon Blu, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 22. jan. 2019
Dear Guest

Thank you for choosing Hotel Rhodes and for taking the time to provide your review.

We are very pleased to read that you enjoyed your stay with us. Your feedback is very much appreciated as it is only on receipt of such comments that we are able to gain a real insight into our guests experience, and we would like to take this opportunity to thank you for your opinions.

We certainly hope we have the pleasure of your company again in the not too distant future.

Kipriotis Group of Hotels
2.8 km fra Rhodos Horizon Blu
Bar
0.6 km fra Rhodos Horizon Blu
Utendørsbasseng
Se flere hoteller i Rodos by
Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Bodde der en uke. Frokosten var god og variert. Kunne være tendenser til kø. Bassengområdet var lite så der oppholdt vi oss ikke.Rommet var helt ok, dusjen bra. Men rengjøringen var meget dårlig. Dette trekker ned. Vil nok tenke oss om før vi bruker dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, KarstenAa
Guest S, Guest Relations Manager på Rhodos Horizon Blu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2018

Dear Guest,

Thank you for taking the time to leave your review following your stay at the Kipriotis Hotel Rhodes.

We are pleased to know that there were aspects of our property which you enjoyed and that overall you had a pleasant stay.

We were however sorry to read your comments regarding the standard of cleaning in your room. Here at the Kipriotis Hotel Rhodes, we pride ourselves on the standard of our cleaning and we are concerned that your own experience calls this into question. Please be assured that this will be addressed with the cleaning team.

We look forward to welcoming you again in the very near future.

Kipriotis Group of Hotels

Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

veldig dårlig wifi måtte bruke 4g, utrolig harde senger, dusj uten forheng som gjør at hele rommet blir vått. Står det er roomservice men når vi spurte hadde de det ikkje.

Grei frokost og beliggenhet. Fint bassengområdet.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, henriette B
Guest S, Guest Relations Manager på Rhodos Horizon Blu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2018

Dear Guest,

Thank you for taking the time to provide us with your valuable and constructive feedback following your stay at the Kipriotis Hotel Rhodes.

Our primary goal is the satisfaction of our valued guests and we are sorry to read that this time we didn’t quite meet your expectations.

Nevertheless, it is only on receiving such feedback that we are able to maintain improve the standard of service that we provide to our valued guests. Rest assured that we will share your comments with our team so that any necessary action may be taken.

We do hope this hasn’t put you off a return stay with us and we look forward to having the chance to give you a more positive experience.

Kipriotis Group

Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Til prisen og at hotellet er trestjerners levde det veldig opp til forventningene! Greit rom, greit toalett, bra renhold. Jeg og min venninne var veldig overrasket over hvor god frokosten var. Eneste minus var litt harde senger, og litt liten plass rundt hotellbassenget. Vi lå ved bassenget hver dag i en uke, og spiste lunch i cafeen stortsett hver dag - helt grei mat der.

Takk, 181camillat
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Hotellet var bra for prisen, og har alt man trenger! God frokost, fint bassengområde med ganske mange solsenger, hyggelige ansatte, og grei mat på cafeen ved bassenget. Nært det aller meste! Eneste ordentlige minus var at sengene er ekstremt harde.

Takk, MarenSom
Anmeldt 26. juni 2018 via mobile enheter

Var veldig usikker før vi reiste fordi vi hadde lest anmeldelser som var veldig blandet. Så vi er positivt overrasket. Vi betalte ekstra for havutsikt og det vil jeg anbefale. Litt trangt rundt bassenget. Og stranda rett ved heter windy beach. Og den lever opp til navnet sitt. Mye vind. Men rommene var greie om litt små. Men god frokost og koselig betjening. Godt renhold. Kort vei til gamlebyen å gå. Anbefaler å få med seg gresk aften på fredag.

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, Linda S