Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (681)
Filtrer anmeldelser
681 resultater
Vurdering fra reisende
175
250
186
49
21
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
175
250
186
49
21
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 681 anmeldelser
Anmeldt 20. januar 2019

Dette er et rent og greit hotell i Rhodes med hyggelig betjening. Greit basseng med daglig trening for de som ønsker det. Ligger nær stranden og veldig sentralt i byen. Fint utgangspunkt. Hotellet ligger på den siden som det blåser veldig mye på øya.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, tunlid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kipriotis_Hotels, General Manager på Kipriotis Hotel Rhodes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2019
Google-oversetting

Dear Guest

Thank you for choosing Hotel Rhodes and for taking the time to provide your review.

We are very pleased to read that you enjoyed your stay with us. Your feedback is very much appreciated as it is only on receipt of such comments that we are able to gain a real insight into our guests experience, and we would like to take this opportunity to thank you for your opinions.

We certainly hope we have the pleasure of your company again in the not too distant future.

Kindest regards
Guest Service Team
Kipriotis Group of Hotels

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Bodde der en uke. Frokosten var god og variert. Kunne være tendenser til kø. Bassengområdet var lite så der oppholdt vi oss ikke.Rommet var helt ok, dusjen bra. Men rengjøringen var meget dårlig. Dette trekker ned. Vil nok tenke oss om før vi bruker dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, KarstenAa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Guest S, Guest Relations Manager på Kipriotis Hotel Rhodes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for taking the time to leave your review following your stay at the Kipriotis Hotel Rhodes.

We are pleased to know that there were aspects of our property which you enjoyed and that overall you had a pleasant stay.

We were however sorry to read your comments regarding the standard of cleaning in your room. Here at the Kipriotis Hotel Rhodes, we pride ourselves on the standard of our cleaning and we are concerned that your own experience calls this into question. Please be assured that this will be addressed with the cleaning team.

We look forward to welcoming you again in the very near future.

Kindest regards
Guest Service Team
Kipriotis Group of Hotels

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

veldig dårlig wifi måtte bruke 4g, utrolig harde senger, dusj uten forheng som gjør at hele rommet blir vått. Står det er roomservice men når vi spurte hadde de det ikkje.

Grei frokost og beliggenhet. Fint bassengområdet.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, henriette B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Guest S, Guest Relations Manager på Kipriotis Hotel Rhodes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for taking the time to provide us with your valuable and constructive feedback following your stay at the Kipriotis Hotel Rhodes.

Our primary goal is the satisfaction of our valued guests and we are sorry to read that this time we didn’t quite meet your expectations.

Nevertheless, it is only on receiving such feedback that we are able to maintain improve the standard of service that we provide to our valued guests. Rest assured that we will share your comments with our team so that any necessary action may be taken.

We do hope this hasn’t put you off a return stay with us and we look forward to having the chance to give you a more positive experience.

Kindest regards
Guest Service Team
Kipriotis Group

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Til prisen og at hotellet er trestjerners levde det veldig opp til forventningene! Greit rom, greit toalett, bra renhold. Jeg og min venninne var veldig overrasket over hvor god frokosten var. Eneste minus var litt harde senger, og litt liten plass rundt hotellbassenget. Vi lå ved bassenget hver dag i en uke, og spiste lunch i cafeen stortsett hver dag - helt grei mat der.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Camilla T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Hotellet var bra for prisen, og har alt man trenger! God frokost, fint bassengområde med ganske mange solsenger, hyggelige ansatte, og grei mat på cafeen ved bassenget. Nært det aller meste! Eneste ordentlige minus var at sengene er ekstremt harde.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, MarenSom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser