Nina M
  • Skyscanner.com
1.5 km fra Ibiscus Hotel
Go to your Happy Price
2.0 km fra Ibiscus Hotel
Se flere hoteller i Rodos by
Anmeldt 13. juni 2022 via mobile enheter

Helt supert hotell, god service og smilende personalet. Fantastisk frokost inkludert i prisen.
Perfekt beliggenhet med tanke på casino og gammel-byen.
Spa på hotellet til halve prisen av hjemme i Norge.
Fikk et lyst og trivelig rom vendt mot sjøen. Anbefales virkelig✌️✌️

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, EvaB32
Anmeldt 12. august 2019

Veldig grei plass å bo på. Sentralt i forhold til sentrum, kun 15 minutt å gå ned til gamlebyen og rett ved stranden. Hotellet er rimelig nyoppusset, rene rom, hyggelig og serviceminded betjening. Greit lite basseng og stort sett får man plass her også. De som er på ferie er en lett blanding av familier, par og ungdommer med tilhørende festing. Men festingen fra ungdommene var til å leve med.
Frokosten er helt fantastisk og er det som drar hotellet opp fra 3 til 4 stjerner. I tillegg så har de også ett greit trenings-rom.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, 280jang
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Strandbarene ligger på stranden like ved hotellet. Vi var 3 familier på 11 personer. Opplevelsen var at det ble litt kaotisk for servitørene. Bestilte lunsjer og drikke ble konsekvent levert til feil personer, noen retter og drikke ble avglemt slik at noen ikke fikk spise før alle andre var ferdige.
Maten og drikke var god. Regningen var også riktig ut fra hva den enkelte familie bestilte.

Dato for oppholdet: juli 2019
1  Takk, FRG47
Anmeldt 13. juli 2019 via mobile enheter

Hotellet var stort og fint, verd sin pris. Beliggenheten var utmerket, da det var en kort spasertur til stranda, og ellers sentralt. Personalet var kjempehyggelig, servicen vi fikk var utmerket.
Det beste med alt var at man bare kunne trykke på en knapp, så kom det servitør og tok bestillingen din! Dette gjaldt ved bassengområdet og inne i lobby-området. Bassenget var ikke så veldig stort da.
Ved frokosten så var det mange valg, både typisk internasjonal frokost, og mye spennende gresk mat. Vi koste oss skikkelig her:) Rommet var også veldig fint, og ganske stort:)

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, JulieKristi
Anmeldt 23. juni 2019 via mobile enheter

Når vi først kom var ikke rommet klart, og vi måtte vente to timer. Det som etterhvert møtte oss var ett rom som ikke var ordentlig rengjort. Fikk deretter ett nytt rom, som var betraktelig mye bedre! Men aircondition kunne hatt en kraftig rens, så ikke ut som den hadde vært rengjort på en god stund!

Servicen har vært topp, og den daglige rengjøringen på rommet har også vært grei, de har valgt ett interiør som er vanskelig å holde rent, kanskje ikke så lurt med tanke på alt støvet som kunne synes ganske godt?

Frokosten var god og beliggenheten kunne ikke vært bedre! Alt i alt syntes vi ikke at hotellet levde opp til å være ett 4-stjerners hotell

Dato for oppholdet: juni 2019
1  Takk, mariusjansen