Igjen har vi besøkt El Toro. Denne gangen ønsket vi å prøve noen av smårettene som de har. Et absolutt vellykket forsøk. Det var retter som Spinach artichoke dip, flat grilled mushrooms with caramelized dressing, nest chicken with Philadelphia, Mastelo Chios with bacon and pineapple jam, potato twisters og Beef Carpaccio with truffle oil. Alle rettene var over all forventning, gode hver for seg og ypperlig samlet. Spinat dipen med sin litt sterke smak, soppen med en fyldig smak av balsamico, osten med bacon og jam er en nydelig kombinasjon, potene i klasse for seg selv, kan spises alene eller sammen med de andre rettene, og beef carpaccio med trøffel olje, bare nydelig. Alle rettene var delikat anrettet. Når alt er satt til livs, er det tid for dessert. En nydelig sitronsorbe, en lekker kake og en sjokolademousse som nesten var spist opp før jeg fikk tatt bilde :-) vedlagt er bilder fra besøket og kan anbefale alle gjøre dette etter oss. All ære skal gå til de som jobber bak i kulissene, på kjøkkenet, som klarer å lage like god mat hver gang. De som aldri har feilet, om de har laget småretter som nå, eller når de har stekt en perfekt biff til oss.
I tillegg skal det nevnes et vertskap og en betjening som alltid får deg til å føle deg hjertelig velkommen og som gjør sitt ytterste for at alle skal trives og være fornøyd. Takk for denne gangen El Toro, vi sees igjen neste år.