“Dette er kvalitet. Anbefales.”
Anmeldelse av El Toro Steak House

El Toro Steak House
Bestill bord
Vurdert som nr. 1 av 588 Restauranter i Rodos by
Kjøkken: Amerikansk, Bespisning, Fra middelhavsområdet
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 26. juni 2023 via mobile enheter

For en fantastisk restaurant! Kan virkelig anbefale denne. Herlig å finne en slik perle i byen. De ansatte var kjempe hyggelige. Nydelig mat og god service. Sekser på terningkast.

Takk, Gullfuglen

Anmeldt 21. juni 2023 via mobile enheter

Veldig god biff og service. Muligens den beste jeg har smakt. Koselig restaurant. God vin. Litt langt unna byen, men funket bra med taxi.

Takk, Sevilda Bø K
Anmeldt 21. juni 2023 via mobile enheter

Veldig god biff👍🙂. Besøket stod til forventningene. Absolutt verdt et besøk for kjøttelskere. Ok vin er også et pluss🍷

Takk, Lars Erik E
Anmeldt 11. juni 2023 via mobile enheter

Nydelig mat. Bestilte saus, men den ble overflødig til så god biff. Godt tilbehør. God vin. Fint lokal og hyggelige servitører.

Takk, Silje M
Anmeldt 25. mai 2023

Vi feiret 17.mai på El Toro og det ble ein fantastisk kveld🇳🇴Vi spiste biff alle mann og det va kansje den beste biffen jeg har spist🥇Rent,pent og hyggelig personal!Anbefales på det sterkeste vist du er i Rhodos😀

Dato for besøk: mai 2023
Takk, K825UXandreasj

Reisende som så på El Toro Steak House, så også på

Rhodos, Dodekanesane

Har du vært i El Toro Steak House? Del dine erfaringer!