Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 171)
Filtrer anmeldelser
3 171 resultater
Vurdering fra reisende
1 857
786
315
134
79
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 857
786
315
134
79
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 3 171 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2018

Mitsis Grand Hotell, Rhodos er eit flott hotell som har alt. Me vert alltid teke godt imot av ei smilande og serviceinnstilla Dona Giourga og andre hyggelege personell. Hotellet har godt reinhald på romma og elles i heile hotellet. Skiftar ofta handklede og sengklede. I år var det herleg å ha dobbeldyna, som vart opplevd som litt luksus! :-) Hotellet ligg sentral, midt i byen, nær butikkar og langs havet. Her kan ein gå tur på strandpromenaden eller lands stranda. Kjempegod service. Hotellet har hyggelege, hjelpsame, serviceinnstilla og smilande personell. Svært bra mat både i hovudrestauranten og i alle dei andre restaurantane. Utvalet av mat og drikka er svært godt og vert stadig forbetra. Hyggelege personell over alt. God og variert underhalding på kveldstid. Me har vore ein storfamilie på 9 personar som reiser her kvar år og dei fleste av oss har vore gjester her i mange år på rad. Me rådar gjerna også andre til å velja dette flotte alt inkludert hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, GlobeTrotting499900
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GM_Mitsis_Grand, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Mitsis Grand Hotel Beach Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2018
Google-oversetting

Dear Wenche I. S ,

Satisfaction guarantee is in our friendly and personal approach together with spotless service we provide in honor of our guests.

We are grateful for your review. Our reward is to make sure our service could achieve your expectations and you are longing back to Rhodes, missing the Mitsis Grand feeling already when checking out. Please remember we are always waiting your return with open doors and amenities that only our returning guests can enjoy.
Warm regards from the sunny Rhodes!
Dona Giourga Guest Relation Manager
grandhotel.guest@mitsishotels.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Her trives vi som bare det. Sier vel litt da vi har vært her 16 ganger. Super service 24 timer i døgnet av alle som jobber her. Flotte, rene rom. Masse aktiviteter, noe for enhver gjest. Barnebasseng og kindergarden. 10 meter fra stranden om du heller vil bade der. Nydelig mat, flere valg av restauranter på hotellet. Vel vert et besøk.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Harriet K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GM_Mitsis_Grand, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Mitsis Grand Hotel Beach Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2018
Google-oversetting

Dear Harriet K,

Thank you so much for your amazingly detailed and generous feedback regarding your recent stay at Mitsis Grand Hotel in the heart of Rhodes island.
We really appreciate you taking your valuable time to share your experience with all the readers.
It was great to learn that you felt home away your home in our beautiful, and satisfied with the service of our fantastic staff, we are so proud of.
We truly hope that we will have the opportunity to welcome you back once again to Mitsis Grand Hotel.
Please do let us know in case we can be of any assistane to you.. Hope to see you in the near future.

With warm regards,
Dona Giourga Guest Relation MGR
grandhotel.guest@mitsishotels.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2018

Veldig sentralt på vindstranda i Rhodos by, passer for folk som vil bo midt i byen, og trives med basseng framfor strand.

Greit og romslig familierom, god AC.

A-la-carte restaurantene ved bassenget er suverene, spesielt den meksikanske. Tenkte det skulle bli godt med fredagstaco, men her serverte de ekte meksikansk mat med genuine smaker, fin avveksling fra buffet og gyros. Buffetrestauranten derimot var med dårlig utvalg og høyt støynivå.

Utdatert bomaskin med masseproduksjon, ingen personlig service, alt går på autopilot.

Trafikkert vei mellom hotell og strand, og stranda er vindfull og lite innbydende.

Vannet de bruker til drinker og isbiter smaker og lukter ekstremt av klor. Aldri vært borte i lignende, totalt udrikkelig. Da har man lite igjen for all inclusive, bortsett fra å drikke rent brennevin. Og det liker ikke unga.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Rune K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GM_Mitsis_Grand, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Mitsis Grand Hotel Beach Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2018
Google-oversetting

Dear Rune K,

We were all heartbroken to hear you recount what should have been the best holiday you have made. Our entire staff and I offer you our sincerest apologies for not providing both you and your partner the high level of attention and our signature service which we have built our reputation upon.
You were right to expect nothing less than the stellar service you read about and we are disappointed that we failed you.
Moreover, we would kindly like to inform you that the whole Rhodes Island has experienced the same problem with the drinking water, so we apologize for this incovenience. It is our hope that you might consider giving us a second chance, so that we may provide you with the experience you were looking forward to.
Should you need any kind of assistance we remain at your disposal.

Kindest Regards,
Dona Giourga Guest Relation MGR
grandhotel.guest@mitsishotels.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2018 via mobile enheter

Grand Mitsis er et fantastisk bra alinclusive hotell i Rhodos by. Bor du der så er det nesten et must å bestille rom med hav utsikt, det har du mye igjen for. Det eneste minuset eg kan komme på er at det fortsatt er noen rom igjen der det er gulvteppe,men dei holder på å få fjernet det. I alinclusive får du også fyllt opp minibaren med det du måtte ønske,1 gang i døgnet ;-) Maten og personellet er fantastisk. Det er flere restauranter på hotellet å blir du sulten el tørst,så er det alltid en plass som serverer noe godt å det er gratis :) Underholdning er det hver eneste kveld å det er alltid nye grupper/artister hver kveld. Nyt en deilig ferie på Mitsis Grand Hotell Rhodos By. Må oppleves.;-)

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Arild B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GM_Mitsis_Grand, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Mitsis Grand Hotel Beach Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2018
Google-oversetting

Dear Arild B,

Thank you for having taken the time to post your impressions regarding your recent stay at Mitsis Grand Hotel. We're so glad to know our Staff Team created such a lovely and relaxing experience for you.

Thank you for your high recommendation and we truly hope to have the pleasure of welcoming you back in the near future.
Warm Regards,
Dona Giourga Guest Relation Manager of Mitsis Grand Hotel
grandhotel.guest@mitsishotels.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2018 via mobile enheter

Positivt: beliggenhet, mesteparten av maten, hyggelig vaskedame, toalettartikler, balkong med tørkemuligheter

Gjennomsnittlig: rommene, senga, generell standard

Negativt: personale i resepsjon står å skriker over hverandre når de skal forklare deg noe, drikkevarene (desidert værste spriten noen sinne, samt øl og mineralvann), opplegg for å få deg et bord til middag (må bestille samme dag under frokost eller lunsj), veldig lytt mellom rommene og gangen, utadert interiør, er du interessert i andre sin avføring kan du ta deg en tur på fellestoalettene

Standarden på 5 stjerners hotell i Hellas er ikke som nord-europeisk hotell.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 47andersd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GM_Mitsis_Grand, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Mitsis Grand Hotel Beach Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juni 2018
Google-oversetting

Dear Anders D,

Thank you for taking the time to bring your feedback to our attention.
It is always regrettable to note that there were some issues that caused certain dissatisfaction during your stay and would like to offer our apology for any inconvenience caused.
Rest assured all your comments have been taken into consideration.
On behalf of the management and staff we would like to thank you once again for your review and feedback and hope to have the opportunity to welcome you back in our resort in the future and satisfy you in all aspects.
Sincerely,
Dona Giourga Guest Relation Manager of Mitsis Grand Hotel
grandhotel.guest@mitsishotels.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser