Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Reidun M
Sandnes, Norge
Anmeldelse av Mitsis Grand Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 25. juni 2019
Dato for oppholdet: juni 2019
Romtips: Havutsikt og uten kveldssol.
Reisetype: Reiste som et par
5,0 av 5 boblerVerdi
5,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GM_Mitsis_Grand, Guest Relations ManagerMitsis Grand Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 26. juni 2019
Dear Guests,

Thank you very much for your review! We are happy to read that you had wonderful holidays at Mitsis Grand Hotel and that you have chosen our accommodation ! We would also like to thank you for the kind words and comments written and assure you that we will share them with the whole team.

Looking forward to accommodating you and offering our best services and hospitality again!

Kind regards,
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 207
  • Expedia.com
    kr 1 340
0.4 km fra Mitsis Grand Hotel
Svømmebasseng
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 290
  • Expedia.com
    kr 2 706
0.4 km fra Mitsis Grand Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 3 669
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 3 669
0.9 km fra Mitsis Grand Hotel
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Pool - outdoor
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 267
  • Expedia.com
    kr 1 799
0.1 km fra Mitsis Grand Hotel
Svømmebasseng
Bar/lounge
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 629
  • Algotels
0.6 km fra Mitsis Grand Hotel
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 161
  • Expedia.com
    kr 2 283
1.2 km fra Mitsis Grand Hotel
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Lol.travel
    kr 2 468
  • travelup.com
1.2 km fra Mitsis Grand Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 953
  • Priceline
5.5 km fra Mitsis Grand Hotel
Gratis parkering
Svømmebasseng
Kallithea - an easy day trip from Medieval Rose Hotel on local buses. The 'lagoon' is clearer than it looks; aquamarine blue when swimming.
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 781
  • Priceline
1.2 km fra Mitsis Grand Hotel
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Rodos by
Anmeldelser (4 961)
Filtrer anmeldelser
4 961 resultater
Vurdering fra reisende
3 178
1 065
434
177
107
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 178
1 065
434
177
107
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 4 961 anmeldelser
Anmeldt 18. september 2018

Har hatt ei kjempe flott veke på Mitsis Grand Hotell no i September. Var der også i Mai/Juni. Her er alle super klare for å ta imot oss. Fantastisk hyggelige alle som jobber der, de yter topp service. Vi knytter stadig nye bånd med de som jobber der, og veldig hyggelig med klemmer når vi kommer og når vi reiser igjen. God mat(litt for god)reine og fine store rom, med gode senger. Nye forfriskninger kvar dag i minibaren på rommet. Gode produkter på badet og nye håndduker kvar dag. Uteområdet med to flotte badebasseng og hageanlegg, og underholdning kvar kveld i hagen. Rett og slett ein flott plass å feriere. Kort avstand til Gamlebyen, havna, shopping og fine turområder rundt omkring. Kommer igjen.

Romtips: Rom med havutsikt i 3 - 4 - 5 etage.
Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Reidun M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GM_Mitsis_Grand, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Mitsis Grand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2018
Google-oversetting

Dear Reidun M,

First of all, let us thank you for taking the time to share your positive feedback about your recent stay with us on TripAdvisor. We are so proud that you have chosen our property.

Our Mitsis Grand Team always try its best to provide outstanding service to our guests and we are contented that we have succeeded it in your case.
We truly hope that we will have the pleasure of welcoming you back in the near future in our property1

Should you need any kind of further assistance we remain at your disposal.
Kindest Regards,
Dona Giourga Guest Relations Manager
grandhotel.guest@mitsishotels.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2018

Mitsis Grand Hotell, Rhodos er eit flott hotell som har alt. Me vert alltid teke godt imot av ei smilande og serviceinnstilla Dona Giourga og andre hyggelege personell. Hotellet har godt reinhald på romma og elles i heile hotellet. Skiftar ofta handklede og sengklede. I år var det herleg å ha dobbeldyna, som vart opplevd som litt luksus! :-) Hotellet ligg sentral, midt i byen, nær butikkar og langs havet. Her kan ein gå tur på strandpromenaden eller lands stranda. Kjempegod service. Hotellet har hyggelege, hjelpsame, serviceinnstilla og smilande personell. Svært bra mat både i hovudrestauranten og i alle dei andre restaurantane. Utvalet av mat og drikka er svært godt og vert stadig forbetra. Hyggelege personell over alt. God og variert underhalding på kveldstid. Me har vore ein storfamilie på 9 personar som reiser her kvar år og dei fleste av oss har vore gjester her i mange år på rad. Me rådar gjerna også andre til å velja dette flotte alt inkludert hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, GlobeTrotting499900
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GM_Mitsis_Grand, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Mitsis Grand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2018
Google-oversetting

Dear Wenche I. S ,

Satisfaction guarantee is in our friendly and personal approach together with spotless service we provide in honor of our guests.

We are grateful for your review. Our reward is to make sure our service could achieve your expectations and you are longing back to Rhodes, missing the Mitsis Grand feeling already when checking out. Please remember we are always waiting your return with open doors and amenities that only our returning guests can enjoy.
Warm regards from the sunny Rhodes!
Dona Giourga Guest Relation Manager
grandhotel.guest@mitsishotels.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Her trives vi som bare det. Sier vel litt da vi har vært her 16 ganger. Super service 24 timer i døgnet av alle som jobber her. Flotte, rene rom. Masse aktiviteter, noe for enhver gjest. Barnebasseng og kindergarden. 10 meter fra stranden om du heller vil bade der. Nydelig mat, flere valg av restauranter på hotellet. Vel vert et besøk.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Harriet K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GM_Mitsis_Grand, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Mitsis Grand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2018
Google-oversetting

Dear Harriet K,

Thank you so much for your amazingly detailed and generous feedback regarding your recent stay at Mitsis Grand Hotel in the heart of Rhodes island.
We really appreciate you taking your valuable time to share your experience with all the readers.
It was great to learn that you felt home away your home in our beautiful, and satisfied with the service of our fantastic staff, we are so proud of.
We truly hope that we will have the opportunity to welcome you back once again to Mitsis Grand Hotel.
Please do let us know in case we can be of any assistane to you.. Hope to see you in the near future.

With warm regards,
Dona Giourga Guest Relation MGR
grandhotel.guest@mitsishotels.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2018

Veldig sentralt på vindstranda i Rhodos by, passer for folk som vil bo midt i byen, og trives med basseng framfor strand.

Greit og romslig familierom, god AC.

A-la-carte restaurantene ved bassenget er suverene, spesielt den meksikanske. Tenkte det skulle bli godt med fredagstaco, men her serverte de ekte meksikansk mat med genuine smaker, fin avveksling fra buffet og gyros. Buffetrestauranten derimot var med dårlig utvalg og høyt støynivå.

Utdatert bomaskin med masseproduksjon, ingen personlig service, alt går på autopilot.

Trafikkert vei mellom hotell og strand, og stranda er vindfull og lite innbydende.

Vannet de bruker til drinker og isbiter smaker og lukter ekstremt av klor. Aldri vært borte i lignende, totalt udrikkelig. Da har man lite igjen for all inclusive, bortsett fra å drikke rent brennevin. Og det liker ikke unga.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Rune K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GM_Mitsis_Grand, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Mitsis Grand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2018
Google-oversetting

Dear Rune K,

We were all heartbroken to hear you recount what should have been the best holiday you have made. Our entire staff and I offer you our sincerest apologies for not providing both you and your partner the high level of attention and our signature service which we have built our reputation upon.
You were right to expect nothing less than the stellar service you read about and we are disappointed that we failed you.
Moreover, we would kindly like to inform you that the whole Rhodes Island has experienced the same problem with the drinking water, so we apologize for this incovenience. It is our hope that you might consider giving us a second chance, so that we may provide you with the experience you were looking forward to.
Should you need any kind of assistance we remain at your disposal.

Kindest Regards,
Dona Giourga Guest Relation MGR
grandhotel.guest@mitsishotels.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2018 via mobile enheter

Grand Mitsis er et fantastisk bra alinclusive hotell i Rhodos by. Bor du der så er det nesten et must å bestille rom med hav utsikt, det har du mye igjen for. Det eneste minuset eg kan komme på er at det fortsatt er noen rom igjen der det er gulvteppe,men dei holder på å få fjernet det. I alinclusive får du også fyllt opp minibaren med det du måtte ønske,1 gang i døgnet ;-) Maten og personellet er fantastisk. Det er flere restauranter på hotellet å blir du sulten el tørst,så er det alltid en plass som serverer noe godt å det er gratis :) Underholdning er det hver eneste kveld å det er alltid nye grupper/artister hver kveld. Nyt en deilig ferie på Mitsis Grand Hotell Rhodos By. Må oppleves.;-)

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Arild B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GM_Mitsis_Grand, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Mitsis Grand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2018
Google-oversetting

Dear Arild B,

Thank you for having taken the time to post your impressions regarding your recent stay at Mitsis Grand Hotel. We're so glad to know our Staff Team created such a lovely and relaxing experience for you.

Thank you for your high recommendation and we truly hope to have the pleasure of welcoming you back in the near future.
Warm Regards,
Dona Giourga Guest Relation Manager of Mitsis Grand Hotel
grandhotel.guest@mitsishotels.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser