Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
18 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 157
Vis tilbud
Expedia.com
USD 170
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.10.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 136
Vis tilbud
Hotels.comUSD 170
TravelocityUSD 170
PricelineUSD 156
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (4 210)
Filtrer anmeldelser
4 213 resultater
Vurdering fra reisende
2 603
964
386
158
102
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 603
964
386
158
102
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 4 213 anmeldelser
Anmeldt 19. oktober 2019 via mobile enheter

Dette hotellet er virkelig å anbefale. Klarer med kritiske øyne ikke å klage eller se noe negativt med oppholdet. Fra vi kom til vi dro ble vi fulgt opp av personalet med alt vi trengte. Maten var ubeskrivelig god.
Dette er et sted vi skal tilbake til. Kåre

Dato for oppholdet: oktober 2019
Takk, karemilimeter
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GM_Mitsis_Grand, Guest Relations Manager på Mitsis Grand Hotel Beach Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2019
Google-oversetting

Dear karemilimeter,

Thank you for your five star review.

It is a pleasure to hear you thoroughly enjoyed your stay with us at Mitsis Grand Hotel.
We constantly endeavor to exceed our guest’s expectations of service and it is always satisfying to hear that these efforts are noticed. We are happy to have read such positive feedback and delighted that you had a most enjoyable stay.

We look forward to welcoming you again soon!

Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2019

Liker du å slippe høy musikk og festende ungdom er dette hotellet for deg. Fint stort hotell som ligger sentralt nær strand i Rhodos by. Greie rom og grei mat. Aircondition på rommet var veldig bra. Et minus med dobbelsengene var at de var delt. Vi var et par som reiste uten barn og kunne nok ønsket oss litt musikk da spesielt i bassengområdene samt noe underholdning for det var det veldig lite av. Klientellet besto mest av pensjonister samt yngre par med små barn.

Dato for oppholdet: september 2019
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, steinlinn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GM_Mitsis_Grand, Guest Relations Manager på Mitsis Grand Hotel Beach Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2019
Google-oversetting

Dear Guests,

Thank you for taking the time to bring your feedback to our attention.
It is always regrettable to note that there were some issues that caused certain dissatisfaction during your stay and would like to offer our apology for any inconvenience caused.
Rest assured all your comments have been taken into consideration.
On behalf of the management and staff we would like to thank you once again for your review and feedback

Kind Regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2019 via mobile enheter

Vi ønsket oss på forhånd et stille rom i en av de øverste etasjene. Da vi kom fikk vi et stille rom i første etasje. Rommet var gammelt, badet luktet kloakk og hadde en utsikt mot et betongtak. Vi ba om å få bytte rom, og fikk det, men måtte sove her to netter. Servicen var god, de ordnet opp i alt vi ville, men dette førsteinntrykket satt preg på hele opplevelsen. Rommet vi tilslutt fikk var nydelig, lyst, uten teppe. Bra aircondition og gode senger. Rengjøringen var ypperlig!

Hotellets absolutte høydepunkt er maten. For et utvalg av restauranter, og så god mat. Book bord på den asiatiske restauranten! Brunch anbefales også. Jeg har aldri smakt bedre mat på all inclusive. Crepes, burger, Gyros, gresk mat, meksikansk- alt er nydelig. Drinker og drikke er også stort sett godt! Jeg kan anbefale hotellet om du er glad i god mat, men du bør like mennesker ( det er mye folk ved bassengene) og ikke bry deg om slitte rom.

Ting som bør endres:
-Rom bør oppgraderes
-Jeg savnet veldig vin og sukkerfri brus i minibaren
-Musikk. Hvorfor spilles det ikke musikk i barene, eller ved et av bassengene?

Takk for er fint opphold. Jeg kommer nok til å prøve et av de andre Mitsis hotellene.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, AnnisTro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GM_Mitsis_Grand, Guest Relations Manager på Mitsis Grand Hotel Beach Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2019
Google-oversetting

Dear AnnisTro,

Thank you very much for taking the time to share your experience with us and the other travelers on Tripadvisor.
We are glad to hear you had a great stay overall. Thank you about your kind words about our rooms and food & beverages, we will make sure to share your positive feedback with the rest of the staff.
We also thank you for the feedback provided and bringing the inconveniences you faced during your stay to our attention.

The opinion of our guests is of great importance and we will take your comments into account to further improve our services and facilities.

We are looking forward to welcoming you again very soon!

Kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2019 via mobile enheter

+ Svært fornøyd med oppholdet, da mine allergier ble tatt hensyn til.
(gluten, laktose, løk og hvitløk)

+ Veldig fredelig bassengområde, men også aktiviteter om en vil.

+ ligger sentralt, kort gangavstand til det meste.

- dårlig trykk i dusj, varierte mellom kaldt og varmt
(derfor bedre å fylle badekaret)

- drikkevannet fra baren og resturangen smakte klor. Klorsmaken ble verre for hverdag.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Marie Mork B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GM_Mitsis_Grand, Guest Relations Manager på Mitsis Grand Hotel Beach Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2019
Google-oversetting

Dear,

Thank you very much for taking the time to share your experience with us and the other travelers on Tripadvisor.

We are very glad to hear you had a great stay overall. Our goal is to make all our guests feel welcome and relaxed during their holidays and to assist them in any possible way.

We are sorry for the small inconveniences you encountered during your stay with us, but sincerely hope we will have a chance to accommodate you again and change your mind.

We look forward to welcoming you again very soon!

Kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2019

Veldig bra hotel,ligger sentralt til slik at ein kan gå til det meste rundt omkring. Flott utsikt mot havet, kjempe gode senger med dobbel dyne. Veldig hyggelig personale på heile hotellet. Du blir tatt godt vare på. Kjempegod mat på alle restauranter. Du veg litt meir når du reiser heim enn da du kom. Underholdning kvar kveld i hagen,du kan ta ein dans om du vil. Fri safe,badehåndkle,kjøleskap og vannkoker for kaffi og te på rommet. Hotellet kan veldig anbefales og vi reiser igjen til Mitsis Grand Hotel.

Romtips: Havutsikt og uten kveldssol.
Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Reidun M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GM_Mitsis_Grand, Guest Relations Manager på Mitsis Grand Hotel Beach Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2019
Google-oversetting

Dear Guests,

Thank you very much for your review! We are happy to read that you had wonderful holidays at Mitsis Grand Hotel and that you have chosen our accommodation ! We would also like to thank you for the kind words and comments written and assure you that we will share them with the whole team.

Looking forward to accommodating you and offering our best services and hospitality again!


Kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser