Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 156)
Filtrer anmeldelser
1 156 resultater
Vurdering fra reisende
748
284
93
20
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
748
284
93
20
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 1 156 anmeldelser
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var to godt voksne damer på ferie her i to uker. Gjestene var bøandet fra ung til eldre i slutten av september. Maten var varoert og nydelig. Staben var fantastisk. Spesiell takk til Elfida som smilte fra tidlig morgen til sen kveld. All inclusive var fantastisk siden alt var all inklusive. Renholdet var og fantastisk. Underholdningen var middelmådig. også veldig trist at gjester kan legge hndklær i solstolene tidlig morgen,for å bruke dem et par timer ettermiddag. Dette Må ryddes opp i,.stab,mat og renhold var toppers,ixia var et fint sted med god fønvind. Alt i alt et supert opphold som med få grep kan bli helt topp.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, irenebU7756QJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Theocharous, General Manager på Atlantica Princess Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write about your holiday experience on Trip Advisor.
We are happy to read that you had an overall nice time at the Atlantica Princess.
Your kind comments about the hotels facilities and services are very much appreciated and are of great value.

Thank you for choosing the Atlantica Princess for your recent vacations and we hope to see you again in the future,
Kind regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2018 via mobile enheter

Reiste med venninne. Hotellet ligger nært flyplassen og vi ble hentet og fraktet til hotellet. Raskt ekspedert. Hotellets stab er stort sett imøtekommende, maten er god, vi hadde all inklusive - fin variasjon, men en uke var nok. Stort minus er bassengområdet som er alt for lite og overfylt. Stranden ligger like i nærheten, og der var det fint. Fint med mye vind når temperaturene er rundt 30 grader.Minus at du må betale for solsenger og hotellet stiller ikke med håndduker til solsengen. Hotellet passer best til småbarnsfamilier.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, ellabella60
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Theocharous, General Manager på Atlantica Princess Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your review about the Atlantica Princess.
We hope you enjoyed your stay and wish to see you back in one of our hotels in the near future.
Best Regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Flott stort hotell med romslige familiesuiter, bra bassengområde og god mat. Trivelig betjening og flott underholdning hver kveld. området rundt er dødt men hotellet har alt man trenger. pluss at stranden er rett bak hotellet

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Ann-Kristin B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Theocharous, General Manager på Atlantica Princess Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you so much for your very kind comments on Trip Advisor.

All of the staff are so happy to read that you had a great holiday experience enjoying all the hotels services and facilities we have to offer.
Thank you for choosing the Atlantica Princess for your recent holidays, and we hope to see you again in the very near future,

Best regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Et fantastisk hotell for barn og voksne. Etter 7 året anbefales hotellet på det varmeste. Et all inklusive hotell med fantastisk god mat til alle måltider. Hyggelige ansatte som gjør alt for at alle skal trives. Trygge omgivelser for barna. Kort vei (50m) til stranda

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, foldsjoen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Theocharous, General Manager på Atlantica Princess Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2018
Google-oversetting

Dear Valued Guest,

Thank you so much for your 5 star review and your kind words.
We are happy to read that you ones again have been having a great stay with us at the Atlantica Princess and we wish to see you back in the near future.

Best Regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Flott hotell med god mat og trivelige ansatte. Vi ble alltid møtt med et smil, uansett hvor vi var.
Middagsbuffet med varierende tema på kveldstid, lunch i uterestauranten var veldig god. Godt og variert utvalg også til frokost.
Variert aktivitetstilbud rundt/i bassenget på dagtid, med bl.a vannpolo, fotball, quiz og vannvolleyball.
I forhold til andre lignende hoteller, så har ikke kveldsunderholdningen helt samme kvalitet - men underholdningsteamet jobbet hardt, og prøvde virkelig.
Bortsett fra dette, så hadde vi en fantastisk ferie, og returnerer gjerne dersom det skulle bli aktuelt igjen.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, mayelink
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Theocharous, General Manager på Atlantica Princess Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2018
Google-oversetting

Dear guest,
Thank you so much for your review and that you chose the Atlantica Princess for your holiday.
We are pleased to hear that you had a great stay and that you enjoyed our facilities.

We are looking forward to see you again.
Best Regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser