“Vurdering av restaurantbesøk”

Kjøkken: Gresk, Sjømat, Kafé
God for: Vakker utsikt, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk god mat, utmerket service og magisk stemning. Flinke serviører, spesielt Antoni.
Anbefales på det sterkeste! Score:10/10

Takk, martinsY914IM

Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Kjempegod mat og kjempegod service! Vi spiste både kylling og fisk, og det var over all forventning. De ansatte (vår servitør het Antonis) var veldig hyggelige og imøtekommende. Blide, hyggelige mennesker som absolutt gjorde opplevelsen enda bedre. Anbefaler å ta turen hit, vi skal hvertfall tilbake :)

Takk, Sara G
Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Vi gikk for å spise på denne restauranten da vi så den hadde fått bra kritikk på trip adviser. Vi spiste Hvitløksbrød, havabbor og kremet kylling, begge rettene smakte fortreffelig! Vi bestilte også en drink etter maten som også var veldig god! Antonis som var vår kelner var svært imøtekommende og hyggelig! Alt i alt en svært god opplevelse, vi kommer tilbake!

Takk, bj_rnk_rek
Anmeldt 26. juni 2022 via mobile enheter

Kjempe god mat. Bestilte Gyros Pizza med kylling som falt i smak i tillegg til Biff og potetstappe, som var kjempe god. Veldig god service og ikke minst utsikt i 2. etasjen over gamlebyen. Anbefaler å ta turen hit å spise enten på dagtid eller kveldstid.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Smarthypants
Anmeldt 9. mai 2022 via mobile enheter

Eksepsjonell mat, eksepsjonell service. Ingenting å trekke for! Fem stjerner er for lite, gir 10 av 5 stjerner! Meget bra

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Vidar_Ask

Reisende som så på Archipélagos, så også på

Har du vært i Archipélagos? Del dine erfaringer!