Hotellet er generellt sett ganske bra. Rommet vi hadde var av grei størrelse for to personer, og balkongen var stor og god. Badet er ok, men det er litt irriterende med dusjforheng. Rommet var rent og fint ved ankomst. Det skulle være rengjøring 6 dager i uken, men vårt rom ble ikke rengjort. Vi fikk oppredd seng og nye håndklær, men ingenting ble rengjort. Dusjen var like full av småstein og sand fra stranden, toalett og gulv uvaskede også. Men det var jo vår egen "skit", så det opplevdes ikke så negativt likevel.
Frokosten var god med stort utvalg av diverse brødmat. Det var varmmat, egg i diverse utgaver, frisk frukt og alt man trenger. Men det var kun servering frem til kl 09.30. Du fikk ikke komme inn i frokostsalen senere enn 09.20.
Bassengområdet var koselig og bassenget rent og fint. Stort utvalg av diverse sittemøbler, men det var ganske trangt. Solforholdene var ikke så mye å skryte over. En rekke med solsenger hadde sol hele formiddagen frem til ca kl 14, resten er konstant i skyggen.
Det var lite bråk rundt hotellet, ingen bråkete gater eller støyende diskoteker. Vi kunne fint sove med åpent vindu.