Positivt:
Vi har vært her i en uke, hvor vi bodde på et rom i første etasje. Rommet var stort, større enn det vi hadde sett på bildene. Vi hadde kjøleskap m/fryser (!!), en liten kjøkkenkrok, sofa, 2 TV-er, 2 air condition (som var gratis!!) og safe (også gratis!!) Aldri ligget i en så god seng i Hellas (vært i landet/på øyene 5+ ganger). Vi hadde også en enkel veranda, som vi brukte lite. Vi hadde bestilt duplettrom og fikk en leilighet. Fantastisk!
Vi hadde frokost inkludert, noe som var veldig deilig. Frokosten var enkel, men god. De varierte på noen av tinga fra dag til dag, men en helt vanlig hotellfrokost fikk du her.
Vaskepersonalet var fantastiske. På en eller annet måte fikk de alltid med seg når vi gikk ned for å spise frokost, så da vasket de. Hadde aldri noe problemer med vasking, rene håndklær, osv. Enda mer fantastisk!
Bassenget er lite og koselig, men det blåser endel og veldig grunt basseng.
Baren var billig og enkel, gode drinker!
Når vi skulle hjem gikk ikke flyet før 01.00 på natten, og utsjekking er 12.00, som gjorde at vi ikke hadde tilgang på dusj osv. Hele dagen. Men, så hyggelig som de er, ordnet de et eget rom for oss (!!) hvor vi kunne dusje. Fikk også et sted å oppbevare koffertene mens vi fikk nyte enda en dag på stranda. Vi elsket dette!! Fantastisk service, nok engang!
Negativt:
Rommene er veeeldig lytte!! Siden vi bodde i første etasje hørtes det nesten ut som vi kunne høre hvert eneste menneske over oss som gikk på do/dusja. Avløpssystemet, med andre ord, høres godt! Man hører også godt fra rom til rom, heldigvis var det ingen «bråkmakere» på vår etasje, så vi slet ikke med nattesøvnen. Vær bare obs på dette dersom dere skal bestille.
Dagen vi skulle dra ønsket vi å veie koffertene våre. Dette kostet €1 per koffert!! Flaut...
Alt i alt et flott hotell, anbefales!