“Trivelig restaurant med mange kunder”
Anmeldelse av Yamas

Yamas
Vurdert som nr. 73 av 580 Restauranter i Rodos by
Kjøkken: Europeisk, Gresk
God for: Lokalt kjøkken, Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Lunsj, Reservasjoner
Anmeldt 10. august 2022

Under vårt opphold i Rhodos by var vi et par ganger innom denne restauranten for en drink. Vi spiste også middag der. Menyen virket fristende, og smaken av kjøtt og fiks ble akkurat som vi håpet på. Selv om det alltid var mange mennesker der på ettermiddager og kvelder, ble vi raskt og vennlig ekspedert av folkene der. Ekstra trivelig utpå tidlige kvelder. Restaurantens navn - Yamas - betyr jo Skål ! på gresk, så stemningen var upåklagelig.

Takk, kjells134

Anmeldt 8. august 2022 via mobile enheter

Spiste lunsj her og bestilte gyros pita. Dette anbefaler jeg veldig, da den smakte veldig godt. Maten kom raskt og servitøren var hyggelig. Fint og billig var det også i forhold til kvaliteten.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Adrian C
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Valgte ut restauranten på bakgrunn av høy score på TA.
Vi var en familie på ni som skulle spise middag. Kommer uanmeldt og bord for oss alle blir fort ordnet. Velkomstdrink, ozo, kom fort på bordet.
Det tok litt tid før bestilte drikker ble servert og litt for lang tid før maten ble servert. Restauranten var bortimot full og det kan selvfølgelig være årsak.
Vi opplevde ikke noe spesiell atmosfære, som beskrevet i en del anmeldelser. Bordet vårt var dessverre under en takvifte og en airconditioner som blåste ut kald luft. Det ble litt kaldt for de som var mest utsatt og til tross for et ønske om å dempe utblåsningen fra airconditionen til personalet, klarte de ikke å justere dette.
Vi hadde flere retter og alle smakte godt. Entrecôte med bernaise kan ikke sammenlignes med norsk type. For min del var dette en filet av ytrefilet, ca 1 cm tykk. Be om å få barnaise sausen ved siden av. Min biff druknet i saus.
Ølet virket noe tamt og nesten uten kullsyre.
For oss ble det ikke en stor opplevelse og derav en middels karakter.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, FRG47
Anmeldt 12. mai 2019 via mobile enheter

Fikk anbefalt denne restauranten av noen venner og ble ikke skuffet. Veldig god mat og trivelig betjening. Ble en av våre favoritt restauranter i Rhodos by. Komme definitiv tilbake.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Mette A
Anmeldt 30. august 2018

God mat, service og atmosfære. Menyen bør tilfredsstille de fleste. Vi sitter igjen med kun gode opplevelser. Anbefales.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Trygve I

Reisende som så på Yamas, så også på

Har du vært i Yamas? Del dine erfaringer!