Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Takterasse med utsikt, god atmosfære og god mat”
Anmeldelse av La Veranda

La Veranda
Vurdert som nr. 18 av 512 Restauranter i Rodos by
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Veldig koselig restaurant midt i gamlebyen med utsikt mot havet. Vi fikk med en gang et bra bord og kjempegod service. Vi spiste en blanding av ulike greske retter som var både godt og en solid porsjon med mat. Betjeningen var veldig vennlige og tok seg god tid til oss. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, randivs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 243)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 243 anmeldelser

Anmeldt 17. oktober 2019 via mobile enheter

God mat i rolige omgivelser på en veranda over de travle gatene i gamlebyen.
En veldig insisterende innkaster sørget for at vi endte opp her.
Veldig hyggelige og oppmerksomme servitører, vi fikk en skål oliven på huset før måltidet, og snaps og drops etter måltidet.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, TineSne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. oktober 2019 via mobile enheter

Siste kveld på vår uketur på Rhodos og vi booket bord her dagen i forveien.
Bordet sto klart til oss da vi ankom til avtalt tid "best table, best view!".
Bordet var pent pyntet med blomst og levende lys.
Fikk straks servert vin på huset og vi følte oss tatt veldig godt vare på av hyggelig personell.
Var bestemt på å spise treretters, måtte da velge hver rett fra meny og det ble MYE mat. Hadde god tid og maten smakte veldig godt!

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, martinw230
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2019 via mobile enheter

Maten var helt ok, men ikke noe spesielt
Vi fikk god service her i motsetning til flere av de utallige restaurantene i området.
Utsikten fra taket var fin, så prøv å få et bord der.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, UJ70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2019

Så fantastisk ut da vi først kom hit.
Nydelig utsikt
Gretten betjening!
Varm øl!
Laber mat!

Anbefales ikke!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Vegard M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Veranda, så også på

 
Rodos by, Rhodos
 

Har du vært i La Veranda? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din