“Koselig plass”

Ampelos Traditional Grill House
Vurdert som nr. 117 av 586 Restauranter i Rodos by
Anmeldt 7. august 2022 via mobile enheter

Dette var en koselig restaurant. Her var det veldig god mat. Det var store porsjoner. De ansatte var veldig hyggelige og servicen var god.

Dato for besøk: august 2022
Takk, VigdisRikstad

Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Dette var en gedigen opptur, restauranten ligger i 1 etg på hotellet vårt og i dag som er siste kvelden stakk vi innom, det skulle vi gjort tidligere....
Bestillte en kombo med 4 typer kjøtt med tilbehør, hamburgeren en av de bedre jeg har smakt noensinne
Hyggelig personale og fin atmosfære

Takk, tomas h
Anmeldt 3. august 2017 via mobile enheter

Kald mat. Ventet i 40 minutt. Klagde og fikk maten oppvarmet i mikrobølgeovn... skjønner ingenting av de gode anmeldelsene her, må være feil restaurant. Stakkars servitørene som må levere slik mat.

Dato for besøk: august 2017
Takk, Kai-Henry H
Anmeldt 29. september 2016 via mobile enheter

Hadde store forhåpninger til middagen på denne restauranten siden så mange hadde skrevet så mye positivt om den og fordi restauranten selv reklamerte med at de var blant topp 10 i Rodos. Vi bestilte mat og drikke og fikk drikken ganske raskt. Satt så å ventet i 1 time - hadde da tenkt å reise oss opp å gå fordi andre som hadde kommet lenge etter oss hadde fått både forrett og middag. Da kom servitrisen våres bort til oss og lurte på hva vi hadde bestilt fordi de hadde rotet bort bestillingen våres. De lovet at maten våres skulle prioriteres da jeg nevnte at vi hadde tenkt å gå. Vi fikk en gresk salat gratis mens vi ventet på det vi hadde bestilt. Da maten endelig kom var maten ikke som forventet og kjøttet til begge var rått. Min burger og samboeren min sin greske rett. Det beste vi spiste her,
var altså gresk salat så den kan anbefales, men den er jo igjen ganske lik på alle restauranter og mye billigere! Pr. d.d. reklamerer restauranten med topp 2 i Rodos noe jeg er sterkt uenig i!

Dato for besøk: september 2016
Takk, Ann Merete L
Anmeldt 12. september 2016 via mobile enheter

Kona og jeg tok en tur innom for å hilse på en bekjent. Vi bestilte lammekoteletter og mix grill. Vi fulgte Eleni's anbefaling og den var fantastisk. Mye smak og saftig kjøtt. Nam nam.

Dato for besøk: september 2016
Takk, Kim A

Reisende som så på Ampelos Traditional Grill House, så også på

Rodos by, Rhodos
Rodos by, Rhodos

Har du vært i Ampelos Traditional Grill House? Del dine erfaringer!