“God mussaka ”
Anmeldelse av Martini blue ixia

Martini blue ixia
Vurdert som nr. 6 av 108 Restauranter i Ialyssos
Anmeldt 30. mai 2023 via mobile enheter

Jeg er ingen ekspert på mussaka, men dette var veldig godt, anbefales.
Veldig hyggelig betjening og god service. Rent og pent.
Verdt et besøk.

Dato for besøk: mai 2023
2  Takk, carinamaarud

Anmeldt 28. mai 2023 via mobile enheter

Fleksibelt kjøkken som lagde maten som jeg ville ha den. Fin atmosfære. Rene og pene toaletter. Bra beliggenhet blant mange hoteller på Ixia. Anbefales.

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, Jan Olav H
Anmeldt 28. juli 2022

Beste lammekotellet er har spist siden mormor levde, ca 25 år siden, har prøvd mange ganger før uten hell men her vet di hva di gjør. Eg kommer igjen og igjen. God service og veldig hyggelige servitører. Mannen spiste biff, og fornøyd, hadde spist det igjen. Anbefales på det sterkeste. Kanog nevne at vi har spist carbonara ved en annen anledning, veldig godt. Coctailene er amazing.

1  Takk, benteh361
Anmeldt 22. juli 2021

Maten var fantastisk og servicen ypperlig! Vært innom her hver dag hele ferien, billig og alltid noe på huset

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 487fredrikr
Anmeldt 4 dager siden via mobile enheter

Dato for besøk: september 2024

Reisende som så på Martini blue ixia, så også på

Har du vært i Martini blue ixia? Del dine erfaringer!