Christian R
1.5 km fra Filerimos Village Hotel
5.3 km fra Filerimos Village Hotel
Se flere hoteller i Ialysos
Anmeldt 3. august 2022

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne på.. våres etterlengtet ferie ble ødelagt totalt og vi måtte forlate hotellet på dag 3. hadde booket for 14 dager egentlig…

Det er skittent over alt på hotellet. Sopp på badet, skitt på gulvet.
Skittene håndklær, sengetøy, rom.. blodflekker på sengetøy og nattbordet, døde fluer på veggene. Kakerlakker.
Når du tenker å komme deg ut av rommet for å få «puste» ser du skitt overalt ute også. Bassengene er skitten og ekle, glassene er det matrester, tallerkene og bestikker er det matrester..
Det er rett og slett skam å drive så dårlig hotell! Langt i fra 4* anbefales IKKE!

3  Takk, 78aysuns
Anmeldt 3. august 2022

Filerimos Village kan jeg ikke anbefale noen å reise til, det ligger veldig i ødemarka, langt til alt utenom bilutleie.
Her var det skittent, fire dager tok det før de fjernet insektet som lå på gulvet på rommet vårt da vi kom.
Håndklær måtte vi flere ganger hente i resepsjon, de gamle var tatt bort, men nye var ikke lagt inn og ingen vask av gulvet på rommet eller badet. Sengetøyet var det samme hele 14 dager,dette vet vi pga et par flekker vi sølte på det.
Det var dårlig utvalg av mat og det var smakløs mat, det var skittne gulv i Restaurant området spesielt ute.
Ikke var det noe god drikke, verken kaffe, brus, juice eller drinkene var noe å skryte av, til og med vannet var ikke til å drikke..
Snackbaren var helt ille, maten der ble liggende i timesvis, hvem spiser inntørket spagetti liksom.
Og området rundet bassenget ved snackbaren ble nesten aldri ryddet, det fløyt med søppel og matrester rundt i området der og også ellers på området satte folk bare fra seg, men vi så ingen som ryddet i løpet av dagen.
På kvelden kom kakkerlakkene og kattene og koste seg med matrestene.
Like utforbi rommet vårt 616 hadde svalen laget fuglereir inni et sidelokk på aircondition, og der hopet det seg opp med fuglebæsj i løpet av de to ukene, og ingen vasket det, vi våknet jo i tillegg av fugleungene som hylte etter mat på tidlig morgen ved soloppgang.
Og samtidig våknet sirissene, og om du leser om sirisser så finner du ut at de er det mange av i områder der det er skittent og de lager en vanvittig høy skrikende lyd. Området her florerte det av sirisser.
Vi gir helst ingen stjerner til dette hotellet, dette var bare en ekkel plass å være..

Vi brukte veldig mye penger på å kjøpe drikke og mat andre plasser, noe som ikke skulle være nødvendig når man har allinclusive. 😪

Vi har reist mye, men dette var nok det verste hotellopphold vi har hatt noen gang, og det er absolutt ikke et 4 stjerners hotell!

2  Takk, Sagstugo
Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Gleden var stor da vi skulle til Rhodos, blei snart snudd til fortvilelse av hotellet.

Betjening overarbeidet, mangel på bestikk i matområdet. Mangel på bord og køer for å prøve å få mat. Smaklaus mat, det samme serveres hver dag. Høydepunktet er ketchup til å dynke maten med. Vi har reist mye til Rhodos by for å få mat i oss.

Ungene startet nedtelling til vi skulle reise hjem på dag 2.
Dårlig / ingen renhold på rommet. Skitne håndklær, dersom du er så heldig å få byttet håndkler under oppholdet. Stort sett blir di skitne/våte håndklæra brettet og lagt på badet av renholderene.

Bungalowen er stor og pen, med gode senger. Men renholdet er veldig dårlig. Er du heldig å få et glass til drikken, er det «vasket» for hånd i en bøtte ved siden av bartenderen.

1  Takk, dnalleh
Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Fine rom, gode senger og ok renhold. Reagerer på at de ikke under hele vårt opphold ble vasket fugleskitt fra veranda eller fellesområder.

Mat og drikke kan ikke måles med andre all inclusive hotell vi har vært på. Lite variasjon og lite smakfullt rett og slett. Brusen smaker vondt. Ifht drikke og is som er inkludert serveres dette kun ved det ene bassenget. Burde vært ved alle bassengområdene.

Fine bassengområder, men alt for få solsenger og nesten ingen parasoller. Selv om hotellet sier det ikke er lov å reservere solsenger (og at håndklær vil bli fjernet) ser jeg at folk allerede på kvelden legger ut håndklær for å sikre seg plass. Kl 07 er alt «opptatt» selv om basseng ikke åpner før kl 09.

Ellers bærer hotellet preg av å spare penger, med lite ansatte på jobb. Det er kø over alt. Matsalen (for kan ikke kalle ett flombelyst rom med høy musikk for restaurant) er ett eneste stort kaos i jakten på ledig bord, tallerker, bestikk og glass.

Vi kommer ikke tilbake.

1  Takk, Elisabeth B
Anmeldt 3. juli 2022

Maten var ekstremt dårlig. Selv brusen smakte dårlig. De aller fleste ansatte var sure og lite serviceinnstilte. Rommene var ok, men dårlig renhold. Fine bassenger, men lite solsenger og stor mangel på parasoller. Ligger litt avsides, men bussforbindelse til Rhodos by.

Takk, 907lenem